|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
# 33 | |
|
חסום
|
ציטוט:
שלום לך , לפני שארים טלפון עכשיו לשתי חברות האינטרנט , NETVISION ו INTENET ZAHAV , רצוי שתדע דבר מה שאבי , שברשותו כבר 25-30 שרתים אם לא יותר , יודע יותר טוב ממני , הוא אומר כי עידכון DNS בחברות אינטרנט מתבצע פעמיים בשבוע . כמו כן , הוא אמר לי שלא בטוח שהם בכלל יסכימו להעביר לי DNS בו במקום , אך בכל זאת אנסה . שאלתי אותו למה דווקא החברות הללו מתעדכנות כל כך מאוחר - אמר לי כי מניסיון אלו החברות האחרונות שמתעדכנות לצערו . שים לב : ברק - עד לפני יומיים לא פעל , כעת פועלים כל האתרים . 012 - עד אתמול רק לחלקית מהמנויים עבדו האתרים - כעת עובדים לכולם בזק בינלאומי - עד אתמול רק לחלקית מהמנויים עבדו האתרים - כעת עובדים לכולם ACTCOM - עד אתמול רק לחלקית מנמוניים עבדו האתרים - כעת הכול עובד HOT בכבלים - עד אתמול לא פעל , כעת פועל . אלו החברות שעד אתמול לא הכול עבד בהן , כעת הכול עובד . החברות האחרונות שנותרו בתור : NETVISION+ INTENET ZAHAV . כרגע אני אנסה להתקשר לחברות האינטרנט הללו , לנסות ולראות מה אוכל לעשות בנידון . במידה ויסכימו לזרז את תהליך עידכון ה DNS לאדם זוטר שכמוני במדינת ישראל - אהלן וסהלן . במידה ולא - נאלץ לחכות עד שהעידכון יסתיים אצלן במלואו , אין ברירה אחרת .. אני לא שולט בשרתי ה DNS של החברות הללו . טל - לואדינג , הסיבה שלא חזרתי אלייך היא כי הפלאפון שלי בדיוק נכנס לתיקון כשאמרתי לך עוד מעט ויצא בשעה 7:10 הערב . חזרתי אלייך , לא ענית , השארתי הודעה במענה הקולי עם הסבר בדיוק כמו שמופיע כאן . תראו , אני נתתי לכם את מירב שירות שרק יכלתי . תשובות לא ענייניות ? נתתי לך תשובה עניינית , ש DNS זה לא האחריותי . תשובה עניינית בנוגע להתקפות ? אמרתי לך שבהתקפות ובמיוחד באיי פי ש 012 חוסמים אין מה לעשות , אין חסימה נגד התקפות מלבד חסימת איי פיים ורכישת פיירוואל ב 30 אלף דולר או יותר , שאינו עומד על הפרק . אני נתתי לך תשובות הכי ענייניות שיש , הבעיה היא , שאתה לא האמנת לי לאף תשובה שיצאה מפי . למה אמרתי לך "לך תשאל" ? שוב , כי לא האמנת לי , אז אמרתי לך - לך תשאל אולי תאמין למישהו אחר ולא לי . אני נתתי הסברים , ישבתי שעות מול המסך , פירטתי ונימקתי וראית שנשארתי איתך ואמרתי לך כי כל הבעיות שהיו לך באתר יתוקנו והן אכן תוקנו . השירות ללקוח כרגע הוא ב 85 אחוז מבחינתי , אני עונה לטלפון 85-90 אחוז מהזמן , אני נותן תשובה כמה שיותר מיידית , אני מנסה למצוא פיתרון כמה שיותר מהיר . לא כל בעיה טכנית אפשר לפתור בשעה וחצי , מה לעשות . אני נתתי הכול מעצמי למען הלקוח , רוצה לעזוב ? זכותך . לא אעצור אותך . אני רק שלם עם עצמי שנתתי לך תמורה מלאה למחיר ופיתרון לבעיות באשר הן . אני יצאתי פייר , ואתה ? |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|