|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
אבטחה לחנות אינטרנט
אני לא בטוח שזה מתאים לפה, אבל לא מצאתי מקום אחר. אם זה יותר מתאים לפורום אחר אז תעבירו.
בכל מקרה זה מה שאני צריך. אני בונה חנות לעסק עם רכישות אונליין של מוצרים ומן הסתם אני צריך אבטחה טובה. עכשיו אני יודע שיש כל מיני רמות הצפנה ואבטחה, ואני לא ממש מבין איך זה הולך. זו פעם ראשונה שלי שאני עובד על פרוייקט כזה, ולכן אשמח אם מישהו שמבין בתחום יוכל להסביר לי איך זה עובד. אני יודע שיש כל מיני חברות שיש להם את האבטחות ואז מתקינים את זה על השרת או איפה שצריך. בכל מקרה אם מישהו יודע מאיפה רוכשים את זה, כמה זה עולה, האם יש כל מיני מערכות (אני מניח שכן) ומה ההבדלים ובעצם כל מה שצריך בשביל לשים אבטחת טובה. אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
פרסמת את הודעה הזאת בפורום אחר
חח בטח העבירו לך... בוא נתחיל מההתחלה איזה סוג של מערכת אתה צריך שעושה סליקה אוטומטית או סליקה ידנית שנשלחת למייל ? |
![]() |
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
תראה בכללי, ברגע שאתה בונה את המערכת, אם אתה לא בטוח שהמערכת מאובטחת מספיק, תתחיל לחשוב איפה יכולים להיות חורי אבטחה? חורי האבטחה הגדולים ביותר לרוב נמצא בעוגיות, כתובות, ותיבות טקסט, כלומר, קלט של משתמשים אשר ניתן לשינוי, בעצם, ברגע שמצאת את מה שצריך לאבטח, כל שעליך לעשות הוא לעבור על הפריצות האפשרויות, ולחסום אותם בצורה מלאה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
הוא כנראה מתכוון בכל הקשור לSSL...
# 5 |
Permanently Banned
|
אני מפספס פה משהו:
"אני בונה חנות לעסק עם רכישות אונליין של מוצרים" "אני יודע שיש כל מיני רמות הצפנה ואבטחה, ואני לא ממש מבין איך זה הולך" תגיד לי אם פספסתי משהו כי אם לנסח את זה באנגלית "It looks fishy...". |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
מה לא הבנת בדיוק? אני בונה חנות באינטרנט, ואני צריך לאבטח אותה כמו שצריך.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה בונה חנות אינטרנט שהולך לעבור בה כסף וכרטיסי אשראי שהם כל הכסף שהרוויחו אנשים כל חייהם ועמלו כדי להשיג את הכסף הזה ולא יודע לאבטח, אז אתה בא לפורום מסכן (סורי...) אם ילדודס (גם אני... אין לי 10 שנות נסיון באבטחה...) ושואל איך מאבטחים. אם אתה לא יודע כבר מתחילת העבודה לאבטח את חנות האינטרנט תפרוש מהעבודה ותחזיר ללקוח את הכסף ותמליץ לו למצוא חברה גדולה ורצינית עם עשרות שנות נסיון באבטחה, קבלות, רישום מס והכי חשוב נסיון מעשי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
קודם כל באתי לבקש מעט מידע ממי שיודע. דבר שני אני עובד כחברה רשום במס עם קבלות. דבר שלישי אני עובד עם חברה ורוכש ממנה אבטחה לאתר. שלחברה הזאת יש עשרות שנות ניסיון באבטחה, וכמובן ערבות לכסף (או לחלקו, תלוי מה רוכשים). בכל מקרה אם אתה יכול לעזור תעזור, אם לא לא נורא.
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
קרא את הספר Writing Secure Code, בהוצאת Microsoft Press, מהדורה שנייה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|