|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
הבחור פשוט ר-מ-א-י ! עיצבתי לו עיצוב ממש פורטל לJOKING הזה שלו כולל 2 דפי משנה,
הוא הזמין לי את TOC.CO.IL וגם לי הגיעה ההודעה המחפירה הזו, על הויזה, אבל אני הספקתי לגלות בדרך זו או אחרת שהוא רימה אותי, יש לי צילומי מסך מהתוכנה שאיתה הוא מזייף ויזות ומזמין לאנשים דומיינים, יש לי פרינט סקרין מהסטורי איתו ומשיחות איתו ויודעים מה? יש לי אפילו סרטון פלאש שמתעד שהוא רימה אותי, הוא פשוט רמאי ונוכל ואני אדאג,באמת שאני אדאג שהוא יהיה מאחורי הסורגים או שיתנו לו תביעה כזו גדולה שהוא לא ישכח, כי אותי אף אחד לא מרמה ומי שמרמה ככה אוכל חצץ. את ISOC אני אאערב ולא אני אלך לבית המשפט - אלא הם, כשהם יראו את כל מה שהוא עושה, והנה דוגמא,לכו ל domain.co.il תעשו חיפוש קל על JOKING.CO.IL ועל SERVING.CO.IL ותגלו שהם על מצב DISABLED - הנה הוכחה קצרה: domain: joking.co.il descr: Tuvia Rebruh descr: tarna 91/10 descr: hadera descr: 30600 descr: Israel phone: +972 4 6249645 e-mail: spicyu AT gmail.com admin-c: TR4944-IL tech-c: TR4944-IL zone-c: TR4944-IL nserver: ns1.2is.us (Disabled) nserver: ns2.2is.us (Disabled) remarks: disabled, u/p. Being revoked. validity: 12-09-2008 changed: domain-registrar AT isoc.org.il 20060912 (Assigned) הוא פשוט נוכל ושאף אחד לא יתעסק איתו, עוד אני זוכר שאנשים המליצו לי עליו, עכשיו הוא חושב שאני לא יודע שהוא רמאי והוא מנסה למשוך אותי,אבל אין בעיה טוביה אתה את שלך תקבל ממני. מרוב שהוא כזה פחדן הוא שינה את הכינוי שלו כאן ל "סמי" נ.ב את כל הפרטים שלך יש לי עליך. קבלו פרינט סקרין, ה"ראפ הופ היפ הופ אני חי" הזה זה הנוכל-הרמאי. (ציזרתי את השם של חבר שלי שעזר לי לגלות את הרמאי) http://img226.imageshack.us/img226/5...titled1sq2.jpg וסתם הוכחה שעיצבתי לנוכל : http://img244.imageshack.us/img244/8185/nohelhh6.jpg Last edited by Opacity; 17-10-06 at 17:55.. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קיצור אני מחכה לקבל תגובה לפני גזר הדין. לפני מה שרואים זה כ.א פרוצים שאפשר למצוא בערוצי מירק שונים. אני מקווה שהמנהלים יחסמו אנשים כמו. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתם כנראה חושבים שאני צוחק. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
לנוכח המצב המצטער כמה שזה אבסורד אני שמח שאני לא לבד בסיטואציה ושיש איתי עוד אנשים כל מי שנפל בפח שיצור איתי קשר במסנג'ר talsoff@walla.com תודה רבה,טל.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|