|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
כן זה ידוע
השאלה אם הוא נחסם בגלל אזהרות או בגלל רמאות אני חושב שהאפשרות הראשונה נכונה |
![]() |
# 2 | |
Whatever
|
ציטוט:
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
גם כי שמים לב זה אותו מסנגר והוא אמר לי ![]() בכל מקרה אזהרות לא אומר כלום קללות?? נו אם אתה אומר ואל תאמר שהכל נכון כי גם לך אין הוכחה בטוחה שזה הוא |
|
![]() |
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
"אני ידעתי מההתחלה שזה הוא" - אני שמח שאמרת משהו להנהלה, באמת. אךך.. נו מילא.
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אדם שיצא בגלל אזהרות לא שמעתי בשום מקום שלא יכול לחזור מתחת כינוי אחר אם זה היה רמאות אז מילא ברור הייתי אומר |
|
![]() |
# 6 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עכשיו אני מבין למה אתה לצידו...אתה חבר שלו. בוא עכשיו אני יגיב לך על כל הדברים שאמרת מבחינת "אתם עושים רצח אופי, עד שלא הוכח שהוא אשם הוא לא אשם", אז איפה? איפה הוא שיגיד נגד, הבאת את הפרשה של קצב, הוא אמר שהוא לא עשה, ואפילו זה החבר שלך לא עשה, ככה שמחזק את זה שהוא כן עשה את זה. ציטוט:
אני מוכרח להגיד, שבתשובה כזאת אף פעם לא נתקלתי, ואני אפילו לא רוצה להגיד מה זה מעיד עליך. |
||
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא מספיק לכם המידע שנתנו לכם עד לכאן? 1.הדומיינים שבמצב הזה (שזה כבר מעבר למשהו רגיל) 2. למה לשחר סתם להגיד? 3. לוג וידאו כ"כ אמין ומהיר שנראה שלא נראה מזוייף, נראה לי קצת יהיה קושי לזייף על ההתחלה, ונניח שלא, עדיין זה נראה אמין. 4. הסיפורים על שימוש בקללות, חזרה לפורום. 5. רימוי כמה אנשים!! לא מספיק לכם כדי להבין שמה שאומרים לכם נכון!? עובדה- למה הוא לא מגיב? למה הוא התנתק ולא מוכן להגיב בשום מקום?! לא עלה בדעתכם, שבמידה וכל זה לא היה נכון, הוא היה אומר זאת ישר פה ומוכיח לנו, כי זה קצת היה מרגיז אותו שמעלילים עליו את כל זה.. (אבל הוא לא, אז כנראה שזה נכון..) הבחור נשמע, בחור בסדר משיחות במסנ', אבל אין ספק שקצת מוזר, וקצת התחיל להראות לי מפוקפק בשיחות האחרונות. עם כל מיני דרכים משלו להשיג כל מיני דברים. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|