|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 101 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
תאמין לי שהוא לא מתכוון להיתאבד, אנשים לא מתאבדים כל כך מהר.(לא מתאבדים סתם ככה, זה תהליך(חח לא עדיין לא התאבדתי, אבל לרוב זה תהליך ממושך שבסופו יש כאלו שמגיעים לשפל ולא יודעים עיך לחזור ומתאבדים) ממש לא. אז הוא כתב?! הוא רוצה שירחמו עליו! ואתה יודע מה?! על אנשים כמהו ממש אבל ממש לא צריך לרחם! הוא חפר את הבור, שיבוא ויכסה אותו! |
|
![]() |
# 102 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא מספיק לכם המידע שנתנו לכם עד לכאן? 1.הדומיינים שבמצב הזה (שזה כבר מעבר למשהו רגיל) 2. למה לשחר סתם להגיד? 3. לוג וידאו כ"כ אמין ומהיר שנראה שלא נראה מזוייף, נראה לי קצת יהיה קושי לזייף על ההתחלה, ונניח שלא, עדיין זה נראה אמין. 4. הסיפורים על שימוש בקללות, חזרה לפורום. 5. רימוי כמה אנשים!! לא מספיק לכם כדי להבין שמה שאומרים לכם נכון!? עובדה- למה הוא לא מגיב? למה הוא התנתק ולא מוכן להגיב בשום מקום?! לא עלה בדעתכם, שבמידה וכל זה לא היה נכון, הוא היה אומר זאת ישר פה ומוכיח לנו, כי זה קצת היה מרגיז אותו שמעלילים עליו את כל זה.. (אבל הוא לא, אז כנראה שזה נכון..) הבחור נשמע, בחור בסדר משיחות במסנ', אבל אין ספק שקצת מוזר, וקצת התחיל להראות לי מפוקפק בשיחות האחרונות. עם כל מיני דרכים משלו להשיג כל מיני דברים. |
|
![]() |
# 103 | |
Whatever
|
ציטוט:
עוד הוכחות? זה לא מספיק לך? לפי דבריו של שחר הבנאדם התוודה במסנג'ר שהוא רמאי - פאק, הודאה של בן-אדם שאומר על עצמו שהוא גנב וזייף כרטיסי אשראי לא מספיקה לך? אז מה כן?
# 104 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הראיות לא חותכות? הולכים לאיגוד, לוקחים IP של המזמין, והופ, מגיעים אליו. כל הראיות (לא הלוגים) מצביעות עליו, 2 דומיינים שלו כבר בתהליכי מחיקה, 1 של שחר גם. איפה אתה רואה שהוא זכאי? אגב, שים לב שעד עכשיו לא השעתי אותו כי אני רוצה לראות תגובה, אבל ללא מענה. |
|
![]() |
# 105 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תקשיב טוב חמוד,זה ברור שאתה סובייקטיבי וזה כבר מחליא תעשה טובה ואל תלכלך את הידיים שלך בשטויות.
# 106 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
2. אם הבנאדם לא מגיב פה וכותב שהוא מתאבד, מן הסתם יש לו סיבה, לא? הוא לא היה רוצה להתאבד אם הוא היה מה שנקרא חף מפשע. |
|
![]() |
# 107 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תהליכי מחיקה אחרי שהם ימחקו+סיבה מהאיגוד שקשורה לרמאות נדבר תהליכים זה לא אומר כלום אכפת לי למה הוא אמר שהוא מתאבד? ורק 1 או 2 אמרו את זה מי יודע אולי ח"ו היה לו משהו אחר |
|
![]() |
# 108 |
חבר מתקדם
|
נריה אני במצב כזה במקומך הייתי שותק!
די כמה כבר אפשר להגן על רמאי,גנב,שקרן.עוד תארים הוא צריך?? שעכשיו הוא יגיע ויגיד פה:אני לא עשיתי את זה. או שיתנצל! |
![]() |
# 109 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא יגיד מהו כי אסור לפרסם מערכות מוכנות. |
|
![]() |
# 110 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא מספיק לך כל ההוכחות האלה? מה ששחר תומר ושי אמרו? שהדומיינים נמחקים? שהוא פתאום רוצה להתאבד בגלל הביקורת? מה נסגר איתך?! |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|