|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגתם אותי בחיי אני מתלבט מי "חכם יותר" אתם שהאמנתם לה או המורה שהוציא משפט מפגר כזה אצלינו בבית ספר המורים פותחים את הפה ישר קוברים אותם שמים זין עליהם כאילו מה יש הפלתה ילד WOW שמע שניה אם אני העלפתי ילד גרוזיני אחד ומד"א בא וכו' ולא עשו לי כלום חוץ מ3 ימים חופש ומכתב תאמין לי שלא יעשו לו כלום זה דפוק אפילו המשטרה לא בא לשאול כלום שום דבר סתם ככה אבל זה היה חייתי חזרתי מלך לבית ספר:P קיצראם היא ממש אמרה את זה ברצינות לכו למחנכת וזהו היא תפםתור הכל:P |
![]() |
# 42 |
הוסטסניון
|
איזה נמר אתה אחי מעלף חיות תעבוד בקרקס !
|
![]() |
# 43 |
חבר בקהילה
|
טוב הבנתי שכולם פה ילדים מאוד בוגרים שיודעים במיוחד לצחוק על בני אדם אחרים,
זאת פשוט זוועה, לבנאדם יש בעיה, במקום לעזור אתם אומרים לו שהוא שאל שאלה שטותית \ צוחקים עליו?! במיוחד שלא הבנתם את הפואנטה, לא מדובר מחשש לפגיעה בילד, כי לא קרה לו כלום, אלא מזה שהמורה תתלונן על הוצאת דיבה בגלל שהוא שיקר לה, אני והוא לא ידענו אם היא יכולה, אז פניתי לכאן, אני פשוט לא מאמין איזה אנשים יש כאן. פשוט בושה.
Last edited by Dan Zelniker; 22-10-06 at 18:02.. |
![]() |
# 44 |
הוסטסניון
|
אנחנו עוזרים לך אבל אתה ממשיך לשאול שאלה טיפשית ?
בן 15 ומאמין לזה ? יענו אם תפליץ בכיתה גם המורה תזמין ניידת ? או תשתין בפח אז יעצרו אותך ? בחייייית |
![]() |
# 45 |
חבר בקהילה
|
בחיי שהדוגמאות שאתם נותנים הן דפוקות ביותר.
ומה לעשות אני בן חמש עשרה ואני לא מבין בזה, מה לעשות? כלום. חצי מהתגובות פה מצורפות ב "חחחחחח", "איזה טיפשים" וכו'. אני לא ביקשתי שתגידו אם אני בסדר או לא בסדר בזה שאני לא מבין, לא ביקשתי שתטיפו לי, שאלתי שאלה פשוטה, האם המורה יכולה לעשות דבר שכזה, כמובן שהיו מספר אנשים שבאמת עזרו, אבל הרוב לא עזר ואף פגע.
חבר וותיק
|
תראה יש מאות תלונות בכל יום על רצח גניבות תאונות דרכים ועוד דברים כאלה.
אם היא תלך למשטרה יצחקו לה בפרצוף. ומקס' יגידו לילד נונונו. עכשיו ברצינות, אם בראש שלך לדפוק את המורה. תלכו תבקשו מהילד סליחה תאחדו כוחות ותלכו אתם תגישו תלונה או מכתב למשרד החינוך והיא תטופל היטב |
![]() |
# 47 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
# 48 |
חבר וותיק
|
lol .. מורה מוזרה , לסיכום 30 ילדים אמרו לך כאן שלא יקרה כלום, עדיין חושב שתישב בכלא 30 שנה?
|
![]() |
# 49 |
חבר וותיק
|
דבר ראשון רבותי כל יודעי החוק, עצם העובדה שהוא ניסה לפגוע בו בזדון זו עבירה ! (ומי שקרא את המחזה של שייקספר "הסוחר מוונציה" יבין עד כמה חמורה עבירה)
כן זו עבירה וזה באמת יכול להיות מטופל במשטרה במלוא חומרת העניין ! (אם המורה תמשיך לנדנד ותשכור עורך דין ובלה בלה). כמובן שכל זה לא יקרה והיא תתלונן למשטרה ועדיף שהבחור ישיב 20 יום בלי הפסקה, בבית ספר אצלי על דבר כזה היו משעים - מן הסתם שזה לא מצחיק את אותו שניסו להפיל. דבר נוסף אודה מאוד אם המנהלים יקראו את האשכול וישמו לב לכל הערות נגד המורה, זה ממש לא מקובל שתלמיד בישראל ידבר ככה אל גורם אקדמאי. |
![]() |
# 50 |
חבר בקהילה
|
חחחח איזה אנשים קרועים!
חחח עוד אני רואה שמגבים על זה?!? חח למה לא נועלים? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|