|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
p4 2.6 תצחקו חופשי.. זכרון 1 ג'יגה מסוג שימו לב!! RDRAM 800.. בוא נגיד שגם אם המעבד ישן והלוח טיפה ישן, המחשב שווה הרבה.. זכרון ב 1500 שקל.. בקשר לכרטיס מסך, אני גם חושב שהוא נדפק, המאוורר לא פעיל חחח ג'יפורסט 4 440MX |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
המאוורר לא פעיל?! זה לא טוב
![]() |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() זה שהוא יקר זה בגלל שקשה להשיג אותו כיום. DDR 1 יותר חזק ממנו. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
יש לאח שלי מחשב עם 1 ג'יגה זכרון DDR2 p4 3.0 וגם אחרי פורמט שלי זז מהר יותר.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אם אני ימצא על זה כתבה.. אתה תראה שלא מייצרים חלקים כאלה יותר בגלל שזה יקר, אבל זה שווה את המחיר.. ואתה אל תנסה ללמד אותי, אני יושב על המחשב שלי כל יום ורואה את המהירות לעומת אחרים.. אנשים תמיד מחפשים את הזול ואת הטוב. לא מחפשים את היקר ואת התותח.. תלמד. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
מה לצחוק עליו
וואלה ישלי מחשב p4 2.4 512 מגה זכרון כרטיס מסך Gforce4-440MX וואלה נהנה ממנו מדבר רק במירק איסי :] לא משחק במשחקים כבר..
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר למחשב שלך תקנה מאוורר לכרטיס מסך זה עולה 30 ש"ח.. גם לי הוא לא היה טוב אם זה עדיין ככה אז תחליף כרטיס ממסך כי כנראה משהו כבר נשרף בו.. ואני בכלל מציע לך לך לקנות כרטיס מסך אחר המחשב שלך לא מנצל את המיהירות שלו בגלל הכרטיס הזה..
![]() |
# 19 |
חבר פורום
|
RDRAM הוא זיכרון איטי יותר מ DDR 1 או 2 , איך שלא תסתכלו על זה .
הזיכרון הזה יקר מאוד מהסיבה היחידה שפשוט לא מייצרים אותו כמו פעם , בכמויות .. אני אישית לא חושב ש RDRAM יותר איכותי מ DDR - הרי זו טכנולוגייה מיושנת בכמה שנים טובות , אז איך בדיוק הזיכרון יותר טוב או יותר מהיר ? שטויות במיץ . בנוגע ל -CS , אם זה נתקע לך רוב הסיכויים שהכרטיס מסך שלך הלך קאפוט .. אם המאורר לא פעיל אין מה שיקרר אותו ויוציא את החום , החום מצטבר והכרטיס מסך גורם לתקיעה . או שפשוט תחליף מאורר למרות שעדיף להחליף כרטיס מסך .. שיקול שלך .. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
זה קרה לי לא מזמן, תעדכן דרייברים של כרטיס מסך, בהצלחה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|