|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אתה צריך להבין דבר אחד...
הם לא חברות הם ילדים שמשחקים... אתה מחשיב כאן הרבה אנשים כ"בעלי ארונות" כשבעצם יש רק 3-4 אנשים כאלה בפורום כאן. כל השאר משכירים מהם אירוח \ שרתים ואומרים שהם מספקים. לעומת זאת חברות שבאמת רשומות כחברה , יש כאן רק רציניות וזה: פנומן (כמובן שאני ארשום את עצמי ) שרתים \ לוילנס בע"מ. בסטסרב Q-Host sPD Sam-Hosting שב.קום (למרות שהם לא בעלי ארון ) חוץ משב.קום שעובדים בשיתוף עם BestServ החברות מלמעלה הם עסקים \ חברות רשומות ובעלי ארונות. והם אלה שנותנים יחס אמיתי ללקוח. * וכאן אני מדגיש חשוב מאוד אני לא רוצה לראות תגובות כי כן, יש יוצאים מן הכלל כמו החברה של גיא שהם חברות מעולות...
# 2 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אסף, הוא לא ביקש כאן שמות של חברות נכון? הוא רק רצה שכל החברות ישנו את התפיסה שלהן לגבי לקוחות, זה הכל. אם הוא היה מבקש שמות אז הייתי מהתגובה הראשונה מביא לו אותם. |
|
![]() |
# 3 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
רוב החברות כאן הם לא בעלי ארונות זה מה שהבהרתי.. הם מתאכסנים אצל בעלי ארונות.. ראיתי מישהו שכתב אני מתאכסן בארון של X כשל X בכלל אין ארון, יש לו שרת אחד אצל Y
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|