הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 14-12-06, 19:39   # 11
Idan_Shloman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Idan_Shloman לא מחובר  

אוקיי,

אני רואה שאתה בכל זאת, לא מעוניין להקשיב ולהבין.
תשאר בשלך, עוד מעט תגיד לי שגם לקדם את זה בחו"ל זה אסור כי פה זה אסור.

אני לא מתווכח איתך שהיום משחק שש-בש על כסף באינטרנט הוא אסור בישראל, אבל כמו שאמרתי וזאת הפעם השלישית והאחרונה - עד אתמול, זה הוגדר כמשחק יכולת חוקי. שוב פעם, היום זה כבר לא חוקי.

מה בדיוק ראש קטן בזה ?! - שוב תקרא ותלמד את העובדות - אני עשיתי זאת.
מי שמכיר אותי יודע שאני בודק טוב טוב מה יש לכל תחום להציע, לא סתם נכנסתי לשש-בש אחרון כאשר כל שאר החברות שאתה יכול לקרוא עליהם כאן, כבר היו עמוק בפנים.

נ.ב

עכשיו כשאני קורא את הפוסט שכתבתי ב -3/10/2006, כבר אז התרעתי על הסגירה והמצב המשפטי.
  Reply With Quote
ישן 14-12-06, 20:48   # 12
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Idan_Shloman צפה בהודעה
אוקיי,

אני רואה שאתה בכל זאת, לא מעוניין להקשיב ולהבין.
תשאר בשלך, עוד מעט תגיד לי שגם לקדם את זה בחו"ל זה אסור כי פה זה אסור.

אני לא מתווכח איתך שהיום משחק שש-בש על כסף באינטרנט הוא אסור בישראל, אבל כמו שאמרתי וזאת הפעם השלישית והאחרונה - עד אתמול, זה הוגדר כמשחק יכולת חוקי. שוב פעם, היום זה כבר לא חוקי.

מה בדיוק ראש קטן בזה ?! - שוב תקרא ותלמד את העובדות - אני עשיתי זאת.
מי שמכיר אותי יודע שאני בודק טוב טוב מה יש לכל תחום להציע, לא סתם נכנסתי לשש-בש אחרון כאשר כל שאר החברות שאתה יכול לקרוא עליהם כאן, כבר היו עמוק בפנים.

נ.ב

עכשיו כשאני קורא את הפוסט שכתבתי ב -3/10/2006, כבר אז התרעתי על הסגירה והמצב המשפטי.

אני חושב שאתה עדין לא הבנת את הנקודה שלו, הוא מסביר לך שעצם העובדה שהמשחק הוא משחק הימורים הוא אינו חוקי.

לפי חוקי מדינת ישראל, כל משחק הימורים שהוא לא בחסות המדינה אינו חוקי נכון? יופי.
זה שלמשטרה לקח זמן כדי לאכוף את החוק הזה, זה לא אומר שהוא לא היה קיים.

מדוע המשטרה פשטה על האתרים וואלה ונענע בלי הודעה מוקדמת? בגלל שהחוק הזה היה קיים כל הזמן.
  Reply With Quote
ישן 14-12-06, 21:06   # 13
Opacity
הוסטסניון

מיני פרופיל

Opacity לא מחובר  

כמו שצריך

http://www.opacity.co.il
  Reply With Quote
ישן 15-12-06, 03:40   # 14
Nforce
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Nforce לא מחובר  

ד"א אתם באמת מאמינים שההחלטה הזאת תמנע מאנשים להמר? (ולא משנה אם זה ששבש או הימורי ספורט)

הרי זה שקוף מאוד מה שהמדינה רוצה לעשות - היא רוצה לשמור את המהמרים לעצמה (ווינר\טוטו\לוטו).
אבל לדעתי זה גועל נפש כשעושים את זה על חשבון זכות הבחירה של האזרחים שחיים במדינה, הרי אם הווינר\טוטו\לוטו (ואם היה גם ששבש) היו כאלו אטרקטיביים אף אחד לא היה מהמר במקום אחר.
אז במקום לטפל בשורש הבעיה, מטפלים בכמה עלים. הרי זה ברור שמי שבאמת רוצה להמר ולא משנה איפה, הוא יכול לעשות את זה (ולא חסר דרכים לעשות את זה, והרבה דרכים שאני לא אציין פה), אז במקום להציע לאזרחים כאלו, שרוצים להמר, משהו אטרקטיבי (שבוודאות יהיה יותר רווחי למדינה ממה שהווינר\טוטו\לוטו מציעים), הם פשוט מחוקקים חוק מפגר, כן קראתם נכון, מפגר.
ישן 15-12-06, 10:58   # 15
Idan_Shloman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Idan_Shloman לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
אני חושב שאתה עדין לא הבנת את הנקודה שלו, הוא מסביר לך שעצם העובדה שהמשחק הוא משחק הימורים הוא אינו חוקי.

לפי חוקי מדינת ישראל, כל משחק הימורים שהוא לא בחסות המדינה אינו חוקי נכון? יופי.
זה שלמשטרה לקח זמן כדי לאכוף את החוק הזה, זה לא אומר שהוא לא היה קיים.

מדוע המשטרה פשטה על האתרים וואלה ונענע בלי הודעה מוקדמת? בגלל שהחוק הזה היה קיים כל הזמן.
אוקיי, אז אני חושב שאתה מגדיר לעצמך דברים ומסיק מסקנות על דעת עצמך.

מי אמר ששש-בש הוא משחק הימורים ?
פוקר, בינגו וכדומה - זה הימור לכל דבר. שש-בש עד אתמול ( ואולי גם בעתיד לאחר הערעור שהם מגישים ) הוגדר כמשחק יכולת.

אם אתה מסכים אם זה או לא - זה לא מעניין אף אחד.
( אני אפילו איתך, אני חושב שזה הימור לכל דבר - אבל מבחינת המדינה זה היה מוגדר במשחק יכולת )

כמו שאמרתי קודם, כאשר נפלה ההחלטה שזה הימור לכל דבר, אני מכבד ומסכים איתה - אין לי למה להלחם בתחנות רוח.
  Reply With Quote
ישן 15-12-06, 11:49   # 16
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Idan_Shloman צפה בהודעה
אוקיי, אז אני חושב שאתה מגדיר לעצמך דברים ומסיק מסקנות על דעת עצמך.

מי אמר ששש-בש הוא משחק הימורים ?
פוקר, בינגו וכדומה - זה הימור לכל דבר. שש-בש עד אתמול ( ואולי גם בעתיד לאחר הערעור שהם מגישים ) הוגדר כמשחק יכולת.

אם אתה מסכים אם זה או לא - זה לא מעניין אף אחד.
( אני אפילו איתך, אני חושב שזה הימור לכל דבר - אבל מבחינת המדינה זה היה מוגדר במשחק יכולת )

כמו שאמרתי קודם, כאשר נפלה ההחלטה שזה הימור לכל דבר, אני מכבד ומסכים איתה - אין לי למה להלחם בתחנות רוח.
אז אני מסביר לך שזאת לא הייתה החלטה, אלא זה היה חוק שהיה קיים כל הזמן.
זה שלקחו משחק יכולת והפכו אותו למשחק הימורים והמשטרה כרגיל הייתה עיוורת לזה, זה לא אומר שלא הימרו על המשחק הזה כנגד החוקים.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום