|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
אוקיי,
אני רואה שאתה בכל זאת, לא מעוניין להקשיב ולהבין. תשאר בשלך, עוד מעט תגיד לי שגם לקדם את זה בחו"ל זה אסור כי פה זה אסור. ![]() אני לא מתווכח איתך שהיום משחק שש-בש על כסף באינטרנט הוא אסור בישראל, אבל כמו שאמרתי וזאת הפעם השלישית והאחרונה - עד אתמול, זה הוגדר כמשחק יכולת חוקי. שוב פעם, היום זה כבר לא חוקי. מה בדיוק ראש קטן בזה ?! - שוב תקרא ותלמד את העובדות - אני עשיתי זאת. מי שמכיר אותי יודע שאני בודק טוב טוב מה יש לכל תחום להציע, לא סתם נכנסתי לשש-בש אחרון כאשר כל שאר החברות שאתה יכול לקרוא עליהם כאן, כבר היו עמוק בפנים. נ.ב עכשיו כשאני קורא את הפוסט שכתבתי ב -3/10/2006, כבר אז התרעתי על הסגירה והמצב המשפטי.
# 12 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני חושב שאתה עדין לא הבנת את הנקודה שלו, הוא מסביר לך שעצם העובדה שהמשחק הוא משחק הימורים הוא אינו חוקי. לפי חוקי מדינת ישראל, כל משחק הימורים שהוא לא בחסות המדינה אינו חוקי נכון? יופי. זה שלמשטרה לקח זמן כדי לאכוף את החוק הזה, זה לא אומר שהוא לא היה קיים. מדוע המשטרה פשטה על האתרים וואלה ונענע בלי הודעה מוקדמת? בגלל שהחוק הזה היה קיים כל הזמן. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
כמו שצריך
![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
ד"א אתם באמת מאמינים שההחלטה הזאת תמנע מאנשים להמר? (ולא משנה אם זה ששבש או הימורי ספורט)
הרי זה שקוף מאוד מה שהמדינה רוצה לעשות - היא רוצה לשמור את המהמרים לעצמה (ווינר\טוטו\לוטו). אבל לדעתי זה גועל נפש כשעושים את זה על חשבון זכות הבחירה של האזרחים שחיים במדינה, הרי אם הווינר\טוטו\לוטו (ואם היה גם ששבש) היו כאלו אטרקטיביים אף אחד לא היה מהמר במקום אחר. אז במקום לטפל בשורש הבעיה, מטפלים בכמה עלים. הרי זה ברור שמי שבאמת רוצה להמר ולא משנה איפה, הוא יכול לעשות את זה (ולא חסר דרכים לעשות את זה, והרבה דרכים שאני לא אציין פה), אז במקום להציע לאזרחים כאלו, שרוצים להמר, משהו אטרקטיבי (שבוודאות יהיה יותר רווחי למדינה ממה שהווינר\טוטו\לוטו מציעים), הם פשוט מחוקקים חוק מפגר, כן קראתם נכון, מפגר.
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מי אמר ששש-בש הוא משחק הימורים ? פוקר, בינגו וכדומה - זה הימור לכל דבר. שש-בש עד אתמול ( ואולי גם בעתיד לאחר הערעור שהם מגישים ) הוגדר כמשחק יכולת. אם אתה מסכים אם זה או לא - זה לא מעניין אף אחד. ( אני אפילו איתך, אני חושב שזה הימור לכל דבר - אבל מבחינת המדינה זה היה מוגדר במשחק יכולת ) כמו שאמרתי קודם, כאשר נפלה ההחלטה שזה הימור לכל דבר, אני מכבד ומסכים איתה - אין לי למה להלחם בתחנות רוח.
![]() |
# 16 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
זה שלקחו משחק יכולת והפכו אותו למשחק הימורים והמשטרה כרגיל הייתה עיוורת לזה, זה לא אומר שלא הימרו על המשחק הזה כנגד החוקים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|