![]() |
# 11 |
אחראי פורום Off-Topic
|
באסה...
# 12 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
יהיה טוב אחי ..
אנשים חארות זה מה שנשאר להם בחחיים .. השבוע גם אני פותח את החלון אני קולט מישהו גונב טאסות לאיזה רכב .. אתה קולט הוא יושב בסבבה מחכה מסתכל שאף אחד לא מסתכל .. לקח וברח .. המקרה שלך שונה לגמרי .. ולצערי קשה יותר .. בהצלחה מצטער לשמוע
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
פייי איזה באסה
אני לא ישקח תיום שבו גנבו לאבא שלי תמכונית הייתי חולה הוא מזמזם באינטרקום אמא שלי שואלת "מה שחכתה" הוא אומר "אין אוטו" הייתה לנו ת Honda הכי יפה בעולם :'( אבל עכשיו יש מכונית יותר טובה!! ג'יפ kayron |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
מבאס, מקווה שיתפסו את הפורצים כמה שיותר מהר.
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
איזה באסה.. למה היא השאירה כאלה דברים באוטו?
# 16 |
חבר מתקדם
|
באסה..
משתתף בצערך |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר חדש
|
משתתף בצערך.
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תאר לך ששורטים לך את הפח וזה לא שריטה שאתה יכול להעלים בווקס! ![]() Last edited by Pro-Host.co.il; 18-12-06 at 16:39.. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
כן מבאס
ברוך ה לי זה לא קרה |
![]() |
![]() |
# 20 |
Rar.co.il
|
תזכיר לי איפה אנחנו חיים, בישראל או במדינה נורמלית? את הפורצים 99% שלא יתפסו, נדייק ונציין שרק אם הם יגיעו לתחנה כאשר יתפסו על חם בפריצה כלשהי ויצליחו לקשר אותם למקרה הזה אז יאשימו אותם...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|