|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
תודה!
העלתי את הרשימה לחשבון שלי והוספתתי אתר שמציק לי אישית אך הוא עדיין מופיע. לוקח זמן פשוט עד שהפילטר נכנס לפעולה? |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן, הם כותבים שזה לוקח כ-4 שעות.. אבל לי לקח יומיים עד שהם הסירו מודעות שרציתי.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
לוקח לזה זמן להתעדכן אתם גם יכולים להוריד אתרים מהרשימה שלי כרצונכם כי רובם אם תרצו או לא תרצו לא יופיעו אצלכם
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר פורום
|
תגיד איךף אתה יודע מי משלם לך ומי יותר?
אתה לוחץ בעצמך ? ואז ניכנס לחשבון ובודק? אם לא אין שום דרך שבעולם לדעת ! אולי לשער ! אך לא לדעת בודאות במידה ואתה בעצמך לא לוחץ על הפרסומות... |
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
למה כל נוב נהיה מומחה באדסנס ?
תתפלא יש. יש אתרים שמאוד קל לראות שהם משלמים את המינימום. אתרים שבדומיין שלהם יש משהו בסגנון : 10topsite הם משלמים את המינימום כדאי מאוד לסנן אותם. זה לא יעלה את ההכנסות ב300 אחוז אבל ב10-15 אחוז זה יכול להעלות. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אני עובד עם Google AdWords ו - Google AdSense עוד שהייתה בחיתולים ! אז כמו שאמרתי יש אתרים שאפשר לראות אבל בודאות אין שום אפשרות לדעת מי וכמה משלם בדיוק אלה במידה ואתם מרמים ולוחצים על פרסומות ואז בודקים ! אז שמע תגידו תודה שהם מפרסמים בכלל אם תחסמו אותם מי אמר שיותר גרועים לא יתחילו להופיע? אתם לא יודעים איך וכיצד אז עובד AdSense כי AdSense עובד על פי עיקרון דומה כימעט לפירסומים הממומנים בחיפוש של גוגל. מי שמשלם יותר מופיע לפני כולם \ ראשון... כך שאם הם מופיעים אצלכם זה אומר: שהתוכן שבאתר שלכם אין מפרסמים והאתר שלכם עלוב מבחינת הטקסט או שפשוט זה המפרסם שהכי הרבה מוכן לשלם לאותה קטגוריה של האתר שלך. תגידו תודה שאין פרסומות לציבור ותפסיקו לבכות כבר ! |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
הפוסט הזה הוכיח שאתה חדש באדסנס. כל מה שאמרת כאן לא קרוב למציאות.
אתה מוזמן בפברואר למכללת רמת גן אני מרצה שמה על אדסנס ותוכניות שותפים אחרות. |
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ה300% זה רק כדאי להגזים וזה גם תלוי
|
![]() |
![]() |
# 19 |
תודה על תרומתך.