![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום,אני מחפש אכסון לאתר שלי האכסון אמור להיות בסביבות ה-150 עד ה-200MB
והתעבורה 25GB להתחלה במידה והאתר יגדל אני אשדרג את החבילה. האכסון צריך להיות על שרת לינוקס. אני צריך גם דומיין WS. אני אשלם דרך העברה בנקאית לחברה שבבעלותה חשבון בבנק הפועלים. כנראה שהתשלום יתבצע מחר בשעות הבוקר. הצעות לשלוח רק פה באשכול בבקשה,לא לשלוח לי הודעות פרטיות. שיהיה לכם המשך יום טוב וחג שמח. ![]() Last edited by NiTrO; 17-12-06 at 14:52.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום,
אשמח להציע לך הצעה נחמדה ביותר: 200MB אחסון. 30GB תעבורה. שרת רדיו 50 מאזינים. דומיין WS. כל זה במחיר כולל של: 95.99 כולל מע"מ. דבר איתי במידה ואתה מעוניין. 0523258008 220893178 טל בורנשטיין ![]() מנהל חברת לייטסרב בע"מ. Last edited by Linux; 17-12-06 at 15:09.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
צהרים טובים,
חברת Sprint-Serv תשמח להציע לך את ההצעה הבא: 200 מגה בייט 25 גיגה תעבורה ב 20 שקל לחודש דומיין WS ב60 שקל לשנה (מגודדי) החברה רשומה ומספקת קבלות אפשרות לשלם בהעברה בנקאית בבנק הפועלים. אם תבחר לקנות את האכסון והדומיין דרכנו אני יעשה לך את זה ב 75 שקל. אם תחליט לקנות את האכסון מאיתנו אני יכול לפתוח לך את החשבון עכשיו אם תתחייב לשלם מחר. תוכל לעיין באתרנו: Sprint-Serv.net בעמוד חבילות האכסון: http://www.sprint-serv.net/index.php?page=hosting בעמוד שמות המתחם: http://www.sprint-serv.net/index.php?page=domains אשמח אם תיצור קשר, פרטים בחתימה או באמצעות טופס ההזמנה בכתובת הבאה: http://www.sprint-serv.net/index.php?page=order יום טוב Last edited by Shimon; 17-12-06 at 15:03.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אהלן, קודם כל חג שמח.
*חשבון בבנק הפועלים/בנק לאומי. החבילה המוצעת היא - 200 MB 15-25 GB תעבורה השאר ללא הגבלה גיבוי יומי ללא תוספת תשלום! מחיר של 15 שקל בלבד (תקף להודעה זו בלבד!) כמו שאמרתי, חשבון הבנק הוא בבנק הפועלים(או בבנק לאומי, איך שתחליט) דומיין עולמי (60 שקל מגודדי, 37 שקל מנט פירמס) לחודש ראשון(גודדי) - 75 שקל, ולאחר מכן כל חודש 15. לחודש ראשון(נט פירמס) - 52 שקל, ולאחר מכן כל חודש 15. דומיין עולמי כולל - פאנל ניהול לשליטה מלאה. תמיכה מצד LDFIX. תמיכה מצד הספקית. תוקף הדומיין הינו לשנה. כדאי לך להציץ בביקורות עלינו בחתימה. מבטיח לך שלא תצטער במידה ותצטרף למעגל הלקוחות! חג שמח ומלא סופגניות ![]()
תודה, עדן מוסרי, מנהל LightServ.co.il | LDfix.co.il על איכות משלמים, אבל פחות! יצירת קשר - ה"פ או באימייל Admin@ldfix.us www.LDfix.co.il www.LightServ.co.il Last edited by LDFIX.CO.IL; 17-12-06 at 15:11.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
אירוח האתר: 200 מגה אחסון. 25 גיגה תעבורה. 40 ש"ח לחודש. דומיין ws 55 ש"ח כולל פאנל ניהול. מחיר חבילת האתר 440 ש"ח לשנה כולל דומיין ws מתנה למשך שנתיים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אקס מנהל
|
שלום וחג שמח,
אשמח להציע לך את שירותינו: שם מתחם WS במחיר של 60 ש"ח לשנה.-ספקית: גודדי. איחסון: 150 מגה ו-25 ג'יגה תעבורה: 25 ש"ח לחודש *מבצע התקף להודעה זו בלבד: בקניית שני המוצרים הנ"ל (דומיין+איחסון) - חודש ראשון יעלה כ80 ש"ח. במידה ואתה מעוניין לקבל פרטים נוספים,אתה מוזמן ליצור קשר עימי באמצעות: E-mail: yonatan@netsign.co.il MSN-Messenger: yonatan642005@gmail.com יום טוב,שבוע טוב וחג שמח ![]() יונתן - Netsign.co.il. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|