|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
מי שמעליי, מפרט מצויין!
שווה לקנות.. הייתי ממליץ אולי כרטיס מסך אחר, זיכרון לרדת לג'יגה או ג'יגה וחצי, ולקחת מעבד E6400. אבל תלוי למה המחשב..
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חוץ מיזה לגבי הלוח לא נראה לי שהוא משהו כל כך עדיף כבר להשקיע עוד איזה 100 ש"ח על S3 של ג'יגה ביט, כרטיס מסך מעולה, לא רואה את הבעיה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
טוב אז ככה
הנה ההה -- מחשב Intel Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E DDR II 577 512MB TwinMOS Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) LG L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI Microsoft Internet + Microsoft Mouse Optical 6025 ₪ אחד המחשבים החזקים ביותר למשחקים במחיר הזה תאמין לי לך על זה לוח אם מצויין לOverclock אבל הזכרונות לא ממש מתאימים אם אתה רוצה OC אז בהגדלה של 20% מומלץ בהצלחה אחי Last edited by Susik; 22-12-06 at 23:38.. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כרטיס לא משתלם. מי ירכוש מארז כזה? אחד הספקים היותר דפוקים שיש. מסך ממש ממש לא משתלם. עכבר ומקלדת כבר קשור לאם אתה קמצן. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
תגיד מה שבא לך
רק מה שאני רואה שאתה עושה פה זה מקניט אנשים ומוציא אותם דבילים אתה גם בחיים לא עוזר אתה סתם רושם תגובות לא לעניין |
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מעדיף לאמר מה לא לקנות, מאשר מה כן.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
אקס מנהל
|
עומרי, אתה באמת כל הזמן בא כדי להקניט אנשים ולהראות להם שאתה חכם.
אם אתה באמת כל כך חכם אז תיתן מפרט שטוב לטעמך במחיר הזה, גם אני יכול להקניט אותך בנושאים שאתה מבין פחות ממני ולהוציא אותך מפגר. אם יש לך מפרט יותר טוב ממה שנותנים פה אז תיתן, אם לא אז פשוט אל תגיב. |
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוב.
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU מסך אם עמרי אמר אני מאמין שיש יותר טוב מזה במחיר. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
תיקח את מה שנתתי לך...
זה עם CRT וכרטיס מסל מצוין יש יותר טובים ממנו אבל הוא מצוין עדיין |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|