|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
אני עמדתי בכל מה שהבטחתי זה שהביאו שרתים חינם ועשו עוד כמה דברים זה מה שסיים את ההתקשרות אייל מוזמן להגיב כאן |
|
![]() |
# 22 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
# 23 |
עסק רשום
|
הם קיבלו את הכסף
ועשו רשימה מעודכנת למי מגיע הכסף בחזרה ואני בטוח שהם יחזירו תדבר איתם יום ראשון |
![]() |
# 24 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
גילעד בנינו לא עמדת בבמילה שלך אמרת שתביא לנו שרת ביום X והבאת לנו אותו אחרי שבועיים אחרי החפירות של אייל שהביא לך, וגם גג אייל או אני הבנו שרתים בחינם זה 3 / 4 וזה עוד למתרת פירסום החברה (אתה בעצמך הרשמת לנו). וגם כשהבאת לנו קופסא אחרי שבועיים או שבוע היא תמיד היית פגומה וזה לא היה פעם פעמיים שלוש ... וגילעד, אני לא מאשים אותך במשהו, אני תמיד רציתי להגיד לי את זה. אתה מוזמן לישאול את אייל רק בגלל כבוד לאייל ואלייך לא אמרתי לך.
# 25 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 26 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
הפינגים היו נמוכים מאוד ואם הייתי צריך משהו, דניאל ,אייל, דודו ושחרצ'וק ( ![]() ותאמינו לי, אף אחד לא אמר לי לרשום את זה, פשוט באתי להביא לכם הוכחה שבאמת הייתי מרוצה עד הגג, קיבלתי את התמורה המלאה לתשלום שלי. |
|
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
החברה נסגרה?
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
LOL
BUHG HOST הזה סתם נאב חש חברה טובה, כל דבר הוא משמיץ. כשהחברה שלך תגיע, אל תפצה שלא ישמיצו אותך.
# 29 |
חבר וותיק
|
למה הוא קורא לעצמו באג הוסט ולא לאג הוסט?
|
![]() |
# 30 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|