|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
כל אדם שקונה חשבון אדוורדס משלם שונה על כל קליק, מי שמופיע לכם באתר לא ממש בשליטה שלכם- מה שניתן לכם לעשות זה לחכות שיבואו אנשים עם תקציב יותר גדול פר קליק, וכך בעצם יגדולו הרווחים.
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
גוגל לא קמצנים, להפך - תגיד תודה שאתה עושה את הכמה דולרים האלה ליום.
אם לא אדסנס, כמה היית מרויח ליום מהפורום הזה? אני לא מאמין שהיית עובר את זה בהרבה. אגב יובל, ציינת פה את הגרושים האלה שגוגל לוקחים מהמפרסמים.. אז רק שתדע, שזה ממש לא גרושים. גוגל מגלגלים מליונים רבים של דולרים רק מהאדסנס והאדוורדס, זה אפילו לא קרוב לגרושים ואפשר לומר שזה הרווח העיקרי של גוגל.
# 13 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר פורום
|
לדעתי כולכם טועים מנסיון שלי אתרים בעלי קידוד WINDOWS-1255 עכשיו לאחר התמיכה מרווחים יותר לקליק והכול תלוי בפירסומות שאצלך באתר
יש לי כמה אתרים ב UTF8 וכמה אתרים ב WINDOWS-1255 וה אתרים של ה WINDOWS על פחות קליקים מרווחים יותר
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Whatever
|
אני לא מבין איך אתה יכול לכעוס על התשלומים של גוגל, הם אף פעם לא התחייבו למחיר קליק X.
# 17 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
utf-8 אמור להביא יותר ואני מאמין שגם זה אצלך ככה, פשוט אתה לא מודע לכך. הקידוד הוא הרבה פחות משפיע מאשר נושא האתר (או יותר נכון - הדף). גוגל קובע אילו מודעות יופיעו בעיקר לפי תוכן הדף, זאת אומרת שהמפרסמים בוחרים באיזה דפים להופיע על פי מילים שהם מגדירים - ככל שיש יותר מתחרים על מילה התשלום של המפרסמים יותר גבוהה. לכן יכול להיות שבמיקרה הנושא באתרים שלך עם הקידוד העברי מכילים תכנים שמקבלים עליהם יותר כסף. אני מאמין שאם תשנה בהם לutf-8 תרוויח יותר ![]() ציטוט:
![]() אפשר לדעת באיזו סידרה מדובר? ![]()
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
אמממ... שחכתי לציין האתר שלי באנגלית ועדיין זה ככה ומה זה קידוד utf-8 ואיך אני יודע עם זה באמת ככה?
ועם לא איך אני הופך אותו לקידוד כזה? יש איזשהו קוד או משהו או שאני צריך להביא מקודד אתרים?
צילום וידאו , עריכת סרטים,במאות,הפקה After Effects,flash,Premiere Pro,Avid Xpress ,avid fx, מסנגר-itay_baz@hotmail.com פלאפון-0543003739 Last edited by pal; 17-01-07 at 16:52.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() אני מניח שלא עשית קידוד אם אתה לא יודע מה זה, הינה קוד לutf-8: ![]() HTML קוד:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
![]() שמתי לב שכתבת לא נכון כמה פעמים אז אני מביא לתשומת ליבך ![]()
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ותודה רבה על הקוד אני צריך להוסיף אותו בתחילת העמוד? ותודה לך על העזרה...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|