|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
יכול להיות שלא הייתי ברור, אני מבקש סליחה.
אף אחד, אבל באמת אף אחד לא שואל לדעתכם בכמה למכור מוצר/שירות שיחודי רק לו וששווה ישירות לזמן ומאמץ. אני יכול עכשיו להציע למכירה רבוע לבן עם עגול שחור בתוכו בסביבות ה$1,000,000, ולאף אחד מכם אין את הזכות לאמר לי אם זה ראוי למכירה ובכמה כן למכור. לא אהבתם? אל תקנו. בטוחים שזה כל כך גרוע? אז מה אתם דואגים בקשר למחיר, אף אחד לא יקנה. לכל אחד יש את הדעה שלו. למען האמת לדעתי אף אחד מה"מעצבים" בפורום ברמה של עיסוק מקצועי בתחום. |
|
|
# 2 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
אני בא ומתלונן על אנשים שתופסים מעצמם בלי שום סיבה מעצב מתחיל שרק עיצב את העיצוב הראשון שלו, כן, באיזה שהוא מקום צריך לאסור עליו למכור עיצוב ב300 שקל כי הוא רק פוגע בעצמו אני נכנס פה לאשכולות כאלה ומתחיל לצחוק זה פוגע ברמה של הפורום! |
|
|
|
# 3 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה לא יכול לאסור על מישהו למכור "עיצוב" רק בגלל שהוא הראשון שלו. אין לך בכלל מילה בעניין, אתה יכול להביע את דעתך וזהו. |
|
|
|
# 4 |
|
מנהל ראשי בדימוס
|
יש כפתור "ערוך", יש לך אזהרה.
|
|
|
# 5 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כמו שאתה אומר, אף אחד לא יקנה ממך את העיגול השחור אבל הדבר היחיד שיקרה ממכירה שכזאת הוא שאתה תיפגע. אנשים יגידו שהמחיר והעבודה לא מוצדקת, ילעגו לך וכבודך יפגע. אני חושב שזה יותר עניין של כבוד וביזוי עצמי. תחשוב שאתה יצרן מכוניות, לא הייתה מציע לחנויות לקנות ממך אוטו שנראה כאילו הוא יוצר בשנות ה-30 והוצא ממגרש הגרוטאות נכון? פחות או יותר כאן. אף אחד לא מנסה לגרום לאנשים לא למכור, הם יכולים לעשות מה שהם רוצים. מה שכן, נותנים להם המלצה לעבוד וללמוד עוד כדי שישתפשפו בעסק, ישתפרו ואז יוכלו למכור עבודות וגם להרוויח את הכבוד האישי.
|
# 6 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
העובדה היא שפותח הנושא דיבר על איסור, ואי אפשר לאסור. |
|
|
|
# 7 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
הייתי מציע לך לעבור על האשכול בשנית ולראות מה אנשים חושבים ותבין... לא דיברתי על איסור, פשוט נתתי הצעה, לאנשים הללו, לחשוב פעמיים ואפילו שלוש לפני שהם עושים כזה צעד כי הם פוגעים בעצמם ובפורום |
|
|
|
# 8 | ||
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
יש זמן, מקום ודרך להביע את דעתך, לא כמו שעשית. |
||
![]() |