|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזרה ב- C בקשר לנוסחה (או כל שפה כמעט)
שלום, אני צריך לחשוב על נוסחה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי, בכל השפות זה אותו דבר, לא משנה לי באיזה שפה תציגו לי את זה.
סתכלו על זה: 0,1,1,2,4,8,16.... תראו פה שכל מספר שווה לסכום המספרים לפניו. אני צריך נוחסה בכל שפה, שתציג לי את ה-15 מספרים הראשונים. אשמח לתשובה בהתאם, איתי.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
חוץ מה3 ראשונים, השאר זה פשוט הקודם כפול 2...
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
סדרת פיאבאנו משהו כזה אם אני זוכר טוב
ולא כתבתה אותה נכון זה הולך ככה: 0 1 1 2 3 5 |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ואתה נתת סידרה שהיא הסכום של ה2 הקודמים, הוא רוצה את הסכום של כל הקודמים... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אני לא יכתוב לך את הקוד, כי כל העיקרון שתלמד לבד, אבל אני יכול לתת לך רעיון.
אתה עושה מערך שמתחיל מ-1(לא מאפס, כי אז כל הסידרה תיהיה 0), ואז אתה מריץ אותו עד 15, ולאחר מיכן כל פעם אתה לוקח את כל המספרים מההתחלה, ועושה את סכום, ושומר אותם במערך. לדוגמא: מערך בשם a, איבר 0=1 איבר 1= איבר 0 איבר 2= איבר 1+איבר 0 וככה אלה.. ואתה עושה את זה בFOR, מקונן.(הראשון רץ מ- 0-14, והשני רץ מ 0-i) כאשר i הוא האינדקס של הFOR החיצוני. עריכה עכשיו אני רואה ששינית את הבקשה, אז זה כבר יותר פשוט. FOR אחד כאשר כל פעם האיברה שווה לשני האיברים לפניו( a[i-1]+a[i-2]), וכמובן רק תבדוק שבאמת לפני אותו איבר יש 2 איברים, והוא לא איבר 0, או 1, במערך. |
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אתה מגדיר לדוגמא 2 משתנים a ו- b
קובע בהם את המספר ההתחלתי לדוגמא a=0, b=1 ואז אתה יוצר לולאת FOR בלולאת FOR אתה עושה a=a+b מדפיס את a ואז עושה b=a+b מדפיס את b כמובן שהלולאת FOR אתה עושה מ 1 עד 15 כמו שרצית.. אם תרצה קוד אני ארשום לך. אבל אני חושב שאתה כבר תבין.. לא ממש קשה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|