|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מפתיע, ומצער.
|
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
שאתה מתקשר למשל לקנות אינטרנט, אתה עושה לנציג מכירות אחי תעשה לי מחיר? נו באמת. הוא כרגע של החברה? מה זה משנה לאן הולך הכסף, אם ליאור רוצה שזה יגיע אליו? זה כבר העניין של ליאור. אתה מקבל חשבון בנק תפקיד ותשתוק. מספיק סתם לרשום ביקורת, שבעצם אתה יוצא ה"דפוק" בכול העניין. |
|
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
חבל לשמוע..
|
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כמה שיותר נמוך מהנציג מכירות... ככה זה בעסקים אתה תמיד תנסה להוריד את המחיר כמה שאתה יכול אם הוא לא יכול להוריד את המחיר (הנציג), הוא פשוט יאמר "מצטער אני לא יכול להוריד עוד מהמחיר" או משהו בסיגנון אבל קודם כל צריכה להיות לך דרך ארץ ודיבור נעים עם הלקוח. |
|
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
אני עזבתי היום את אקסטרים מקווה שיתנו לי את הכסף כי לא קיבלתי שירות!!!
בושה וחרפה מקווה בשביל ליאור שהוא יצליח לשקם אותה כרגע חברה של ילדים פלצנים ואפילו חסרי תרבות. |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אולי בשוק אם אתה קורא לזה "עסק" ואתה מתכווח איתו אז סבבה. למה אתה תלך לסופר לקנות חלב, ותלך למוכרת ותגיד לי "עשי לי תחלב ב-2.5 במקום 3"? נו רק בחברות איכסון "ילדים" יכולים לבכות על דברים כאלו. |
|
![]() |
# 18 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 19 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
חח חההההה קרעתה אותי גבר, אהבתי,. חוץ מזה זה באמת לא כל כך הגיוני לבוא למישהו ולקבוע לו את המחיר שהוא ימכור בו.
![]() |
# 20 | |
חסום
|
ציטוט:
גם שאני לקחתי ארון ב-013 ברק והוא נתן לי הצעת מחיר של XXX$ לחודש אז אמרתי לו אחי תוריד לי ל - YYY$ לחודש. והמחיר שביקשתי זה באמת מה שקיבלתי. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|