|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
נהלים מסודרים והרגלי עבודה
תסגל לעצמך נהלים והרגלי עבודה מסודרים ותצליח להתגבר על זה:
א. לא כל מה שעובד ב-FF עובד ב-IE וההיפך ... ולא יעזור כלום (לדוגמא, CSS ל-SCROLLBAR) ב. אבל, כלל אצבע טוב - תפתח בסביבת FF ובתשעים-ותשע אחוז מהמקרים זה ירוץ מושלם גם ב- IE. ג. הרצת בדיקת קוד תקן לא תמיד מתאימה, כמו בבנית דפים דינמיית SSI ... לכן, אל תהיה עבד למספר ERROR אלא רק לאיכות שלהם.
# 12 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
Gold-System,
אתר תקני עובד עם Xhtml. לא "יודעים" לקודד או "לא יודעים", לומדים. אתר מצווין הוא http://www.webmaster.org.il, אתה יכול ללמוד שם Xhtml (תוספת לHtml אבל תקנית) וגם Css. לשאלתך, פיירפוקס לא מכיר בארתך כי הקוד לא תקני. כדי שהוא יהיה תקני צריך ללמוד, ולשנות את רוב הקוד שהצגת. |
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
אני מבין,
תוכלו להגיד לי מה צריך לשנות בקוד כדי שהוא יהיה תקני? ** אני לומד ולומד CSS, ולא הולך לי. Last edited by Gold-System; 12-03-07 at 22:53.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
שוב, עצתי - תכתוב מחדש את העמוד תחת FF ותגלה לבד מה עובד ומה לא עובד ... רק בסוף תריץ תחת IE ותתחיל לשפר ולהתאים.
# 15 |
Permanently Banned
|
מאיפה ניתן להוריד את הפיירפוקס?
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
|
ציטוט:
אני לא אשב איתך עכשיו ואתקן קוד שרובו דורש תיקון. נתחיל מכך ש<html> לבד לא הולך ונוספו לו חברים, נמשיך שבטבלה נפרדו width וheight והולך רק width. מפה תמשיך אתה. מה זה הולך ולא מצליח לי? זה לא כזה מסובך. אתה לומד קודים (לא את כולם - בסיסי), . = class #= Id ריק = תג לא קשה לבנות גליונות עיצוב, צריך רצון וטוסיק. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
אבל ב WebMaster אין אודות class.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
|
Class הינו חלק שאפשר להוסיף לקוד.
HTML קוד:
<div class="gold">כאן כותבים משהו</div> HTML קוד:
.gold{ background-color: #ffffff { נראה לי שאתה בכל זאת לא יודע גם Html בסיסי, יותר מזה..מתחילים קודם Xhtml לפני שממשיכים לגליונות עיצוב. |
![]() |
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
אני כרגע מתקין אצלי במחשב פיירפוקס,
נראה מה הבעיה. |
![]() |
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
אוקיי,
הפיירפוקס הותקן - אני לא מצליח לראות מה הבעיה למה לא רואים טוב את הקידוד, אני מנסה ומנסה, ולא מצליח! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|