הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > עסקים מורשים - הודעות ושירות

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 17-03-07, 16:02   # 11
IsraKal.co.il
חבר מתקדם

מיני פרופיל

IsraKal.co.il לא מחובר  

Smile

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ahoy צפה בהודעה
אכן, העיצוב ילדותי ולטעמי מזעזע ... כאילו יש בלאגן בלתי-נפסק בכל האתר (מישהו כבר העיר לגבי עודף הצבעים והפונט הלא מתאים?) ... יש גם בעיות לשוניות קשות (לדוגמא: זמינות שרת 99.9% חודשי,פרק הזמן שאנו מתחייבים אליו לזמינות השרת.
דאון מקסימלי עד 43.2 דקות בממוצע.
) ועימוד (מה זו טבלת המחירים הזו?)

בכלל, העברית ברוב אתרי האחסון פשוט מזעזעת - שכחתם שאתם נותנים שירות?!

את מערכת התמיכה המהממת לא ניתן לבדוק, אבל מהצצה בעמוד 'לפני קניה', הבנתי את הרמז ... והוא לא היה חיובי בכלל ....

אני חושב שהכוונה שלו הייתה, שבונים את האתר כל שכאשר יש תקלה בטעינת ה-CSS אז אפשר לקרוא את האתר גם בלי העיצוב שלו ... אתר CSS מקצועי נבחן בכך.

מצד שני -

השרתים בארץ אכן, ברובם, לא מתקרבים למה שניתן לקבל בחו"ל והתבוננות של עלות\תועלת השירות בחו"ל עדיף הרבה יותר. בארץ משתלם רק אם יש לך שירות מיוחד ו\או צורך להיות קרוב פיזית לשרת.
גם אני עובד עם שרתים בחו"ל ונהנה מכול רגע ולפחות אצלי, כל האגדות על חוסר-זמינות\אמינות\שירות הן עורבא-פרח ....

נ.ב.

ישראקל ... אם רוצה קצת עזרה בסידור את האתר ואת מערכת התמיה ... אשמח.

נ.ב. 2

שיהיה בהצלחה!
שגיאות בעברית - נעבור ונתקן, תוכן האתר נכתב במלואו על ידינו - עשרות עמודי תוכן, מדריכים, הסברים ועוד, בתקופה של פחות מחודש.
קורה שיש פה ושם שגיאות בעברית אחרי כל כך הרבה תכנים. זה לא שאנחנו לא יודעים לרשום, ואני חושב שאתה יכול להבין זאת משאר התכנים באתר.
זה שמצאת משפט אחד לא הגיוני באתר - כל הכבוד לך ! באמת . תמשיך לצחוק.

העיצוב - על טעם וריח אין להתווכח. אבל לא צריך לרדת עליו כל כך הרבה. 90% מהאנשים שהגיבו באשכול זה אהבו את העיצוב, ולכן אני לא רואה לנכון להחליפו.

את מערכת התמיכה המהממת, שהיא באמת מהממת ולא "מהממת", נציג באופן מפורט באשכול נפרד היום או מחר.
היא כבר פעילה.
אם אתה מעוניין לראות אותה, אתה מוזמן להזמין מוצר בטופס ההזמנה. לא נאשר אותה, אבל לאחר ההזמנה תקבל לדוא"ל שצוין פרטים לכניסה למערכת שירות הלקוחות של האתר. אתה מוזמן לבדוק אותה ולראות שהיא באמת מהממת ולא "מהממת". אני לא מכיר הרבה חברות אירוח שהשקיעו מאמצים כל כך גדולים על-מנת להקל על הלקוח.

אני לא הצלחתי להבין את הרמז שלך מהעמוד "לפני קניה". שבו הושקע הרבה פחות מאמץ מאחרי קניה. אנחנו מאמינים שללקוחות שלנו מגיע יותר מאשר לאורחים באתר.

בקשר ל-CSS, זאת דרך תיכנות האתר שלנו ושל אתרים גדולים רבים. היום המון אתרים עובדים עם CSS - זאת הדרך לעצב את האתר בצורה נוחה וקלה לשינוי.
אפילו מערכת הפורומים הזאת (VBuillten) עובדת ברובה על עיצוב CSS.

בנושא השרתים בחו"ל - אני שמח שיש נושא אחד שאתה חושב כמונו.

בקשר לעזרה שהצעת לאחר שתקפת,
אני חושב שנסתדר לבד. תודה.

אני מודה לך בכל אופן על התגובה, למדנו ממנה שצריך להציג יותר נתונים באתר על מה שלא רואים בעינים - כי הרבה אנשים לא מאמינים למה שהם שומעים - וחבל.

יום נעים,

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום