|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מה לגבי הכנס השנתי שכניסה ליומיים לשני אנשים עולה כאלף ומאתיים ש"ח ?
הכסף מחברות באיגוד ? אתם הישראלים נורא חוצפנים , חושבים שבשבעל המאתיים שקל שלכם אתם צריכים לקבל את כל העולם. בישראל זה ככה , תפנימו. קל לכם לדבר ולהגיד דברים רעים על האיגוד , אני לא אומר שאני מעריץ אותו ויש לי "בטן מלאה" עליו אבל לאיגוד יש תשתית שהוא צריך לדאוג לה,יש לאיגוד גם פעילויות למבוגרים , שגולת הכותרת שלהם היא צמצום הפער הדיגיטאלי. האיגוד עושה מעל ומעבר כדי לשרת אתכם. אבל אתם כפויי טובה קטנים , רוצים הכל. המחירים לשנתיים ירדו ירידה דרסטית , מ - 260 ל - 170 , חיסכון של 90 ש"ח ! בעבר לא הייתה אפשרות לרשום שמות מתחם לשנה , ועכשיו כן ! אף אחד פה (חוץ מתאי , אולי) טרח לקרוא את חוזה ההתקשרות של האיגוד עם הרשמים ? למשל , כדי שהריגוד ידון בקבלת חברה לרשם משנה החברה צריכה "לוותר" על 2000 ש"ח לטובת האיגוד. אולי אתם בדרך להנהיג "מהפכה" ( ![]() אני כן מסכים על דבר אחד,מהפכה תהיה פה,והיא כבר התחילה. יש הערות ? שלחו אותם ל - hapsu-mi-iena-anea-ethem@isoc.org.il אלון |
![]() |
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ותגיד אתה יודע במקרה אן כל הכסף על הדומיינים הולך? ואגב, חפש אתה מי ינענע אותך |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה חושב שמכריחים את האנשים והחברות לבוא למפגשים של האיגוד ? אז לא. ועובדה שבאו ויבואו עוד הרבה אנשים , כי מה לעשות , זה מעניין. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|