![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() צהרים טובים,
אני מחפש ריסילינג איכותי לקנייה. אנא ממכם את הצעות להשאיר רק פה ולא בפרטי פרטי הריסילנג: 3 ג'יגה אחסון 300 ג'יגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה. תתנו מחיר לחודש ושלוש חודשים בלבד! אני צריך תמיכה ברוב שעות היום. אני צריך עסק ממש אמין,שהריסלינג לא יפול כל שניה. שהעסק או החברה תתחייב להחזר כספי שעם הריסילנג לא יתפקד כמו שצריך. אני לא מדבר החזר כספי תוך חודש וכאלה ובשבועיים הראשונים. דרכי תשלום רק בעברה בנקאית. הצעות בבקשה. בברכה, אסקר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שלום -Force-,
אם הבנתי נכון את ההסבר לבקשה שלך "אני לא מדבר החזר כספי תוך חודש וכאלה ובשבועיים הראשונים", אז אתה רוצה החזר כספי לאתר חודש+ מרגע התשלום? במידה ותסתפק ב7 ימים אציע לך את ההצעה הבאה: 300GB שטח אכסון, 30GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה מערכת הפעלה Linux, ממשק ניהול DirectAdmin רק 65 ש"ח לחודש. http://sprint-serv.net/index.php?page=resellers מפרט השרת: מעבד: (Intel Core 2 Duo (Conroe זיכרון: 2GB DIGMA DDR2 דיסק קשיח: 160GB Western Digital חיבור לאינטרנט: 100MBIT משותף ב012 קווי זהב השרת מתוחזק שוטף ומאובטח היטב. דרכי תשלום: > הפקדה/העברה בנקאית > דואר רשום > שירות "מזומן בזמן" יצירת קשר: טלפון: 0548152542 דוא"ל: gak@sprint-serv.net או בעמוד יצירת קשר/הזמנה באתר. מסנג'ר: order@gak.sprint-serv.net עסק חוקי ומספק קבלות. www.sprint-serv.net |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
www.LazerTekk.com
אתה מוזמן לצור קשר חברה וותיקה החזרה כספי מובטח על חודש טלפון 0508587989 אימייל lazertekk@gmail.com
# 6 |
הוסטסניון
|
שלום לך,
ריסיילר 3 ג'יגה אחסון, 300 ג'יגה תעבורה , כל השאר ללא הגבלה! אך ורק ב 130₪, מחיר לשלושה חודשים: 350₪ אקספרט-סרב קיימת כבר למעלה משנה ומתחייבת להחזר כספי עד שבוע מרגע התשלום. לפרטים נוספים אתה מוזמן ליצור עמי קשר : 0523873298 יום טוב.
# 8 |
חבר בקהילה
|
50 ש"ח לחודש
130 ל-3 חודשים. תוכל לקרוא על החזרים כספיים בתקנון החברה, בעמוד למטה: http://www.mbgb.co.il/takanon.php ההחזר מתבצע באותו יום. יום טוב ובהצלחה!. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|