ציטוט:
נכתב במקור על ידי נריה
השאלה מה אתם מגדירים שרות???
מבחינת תמיכה טכנית נט ויזן בסדר גמור לדעתי
תפרטו מה היתרון והחיסרון שאתם מוצאים בחרה מסויימת
|
תנסה להפנות אליהם שאלה על ניתובים ותראה מה יענו לך... לא יהיה להם מושג על מה אתה מדבר
היה לי בעיה בתשתית בבניין שבגללה "נאלצתי" לבחון באמת את השירות של החברות האלה (בעיות ניתוב בין האיזור שלי לשרת הראשי של אקטסרב)..
אף חברה לא הבינה על מה אני בכלל מדבר (ניתובים? גישות לשרתים מאיפים ספציפיים בלבד? פירוול מאחורי פיירוול? טרייסים?)... חוץ מברק, שישר הפנו אותי למנהל תמיכה טכנית שפתר לי את התקלה הזאת בכמה דקות של בדיקות... בחיים שלא לא ראיתי כזאת מקצוענות בטיפול בלקוח פרטי (לקוח פרטי שמועבר תוך כמה דקות למנהל תמיכה בכיר?)... כמה דקות ופתר לי את הבעיה, יום אחרי זה היה אצלי כבר טכנאי שבדק מחדש שהכל בסדר... וכל זה בגלל שאיזה פורט ספציפי לא התחבר לי לשרת שבכלל יושב ב012... בזק וכל האחרים כבר התייאשו מבעיות הרבה יותר פשוטות והיה להם הרבה יותר נוח להעביר אותי כל פעם ל HOT במקום לשבת ולפתור את התקלות האלה, כמו שעכשיו ברק עושים.
(אם אתם מתפלאים איך אני מנוסה עם כל כך הרבה חברות, זה בגלל שאני משתמש באינטרנט ב3 מקומות שונים, אז יוצא לי לעבוד עם ספקיות שונות בכל מקום..)
מכל אלה שעבדתי איתם, ברק הכי מקצוענים בתמיכה שלהם ובטיפול שלהם
הזמן המתנה שלי שם עומד על ממוצע של דקה (לך תשווה לספקיות אחרות...
10 דקות במוקד העסקי של בזק)
עוד לא הייתה לי תקלה שבפחות מ10 דקות שיחה הם לא הצליחו לפתור
וכל זה שאני שם כלקוח פרטי וממש לא עסקי, שיושב על חבילה של 3 מגה ומשלם סכום דיי צנוע..
בבזק בינ"ל, אני משלם 300$ לחודש על חבילה של 1.5 (בגלל אותו שירות שציינתי למעלה), לוקח מעל 10 דקות לענות לי, מעל עוד 10 דקות לאמת את הפרטים שלי, ומעל עוד 10 דקות לקלוט מה אני רוצה מהם ו"לנפנף אותי" בחזרה את הספקיות תשתית (HOT\בזק-תשתית)
ברגע שתגמר לי ההתחייבות אליהם אין סיכוי שבעולם שאני אשאר שם.
מה גם שיש לי את כל השיחות איתם מוקלטות ויש שם הפרות של בערך 5 סעיפים בחוזה איתי, מקווה שהעורך דין שלנו יוכל להעיף אותי משם כמה שיותר מהר בלי לשלם להם את הסכומים האסטרונומיים שהם רוצים על עזיבה..