|
|
# 8 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בתור בעל אתר עם מסד דיי גדול (350 מגה), אני מסכים איתך בהחלט . אף פעם לא שמעתי על החוק המטופש הזה רק לאחרונה .. לא ידעתי שאקטסרב התחילו עם חוק זה.. אבל בהחלט שמתי לב שהרבה חברות של ילדודסים בני 14 התחילו גם כן לשלב את החוק הזה בין תקנון "החברה" שלהם .. בסופו של דבר מי שמפסיד מיזה אלו בעלי החברות הקטנות (הרי הם הילדים ) . כי כשמייקרים את המחיר בשל מסד גבוה, אני בתור לקוח כבר יעדיף לשלם עוד 10 שקל וללכת עם חברה גדולה ומנוסה כמו SPD (שלהם אין את החוק הזה עד כמה שידוע לי) ולא לכל החברות שנפתחות פה כל שני שלישי וחמישי ע'י ילדים שרובם לא מבינים בכלל בתחום הHOSTING . וכשאני אומר לא מבינים אני מתכוון - אחרי שבעל שרת חוסם את הIP שלך מלהכנס לאתר ובמשך שבועיים אתה מסביר לו שהאתר נופל כל 3 דקות והוא עונה" זה לא הגיוני" - "זה לא הגיוני ", ושם לב לטעות הקטנה הזאת רק לאחר שבועים - למרות שאני ניסיתי להסביר לו שאולי הIP שלי חסום אבל הוא בשלו "לא הוא לא" . אז יש פה בעיה חמורה של ילדים שלא מבינים בכלל בשוק הזה ועושים צחוק מהעסק הזה ...... אז נכון זה נחמד ולפעמים אפשר להשיג שטחי דיסק גדולים במחירים דיי מצחיקים אבל זה לא שווה את זה במידה ומדובר באתר גדול ורציני.. אם זה סתם עוד אתר שעולה לרשת אז סבבה אפשר להתפשר אבל כשמודבר באתר מושקע והולך להתבסס סביבו סכומי כסף גבוהים .. זה באמת לא שווה את ההשקעה.. ואני אומר הכל מניסון אישי !!!! שבת שלום לכולם |
|
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|