|
|
# 34 |
|
אחראי פורום
|
אני אגיב בתור מישהו שזהו הפורום VB הראשון שאני רשום בו-ופעיל בו.
VB היא דיי נוחה, אבל יש כמה דברים שלא אהבתי. 1 שורת הלינקיה שלמעלה. כשנרשמתי, לא הבנתי איך אני אמור להשיג את הפרופיל שלי. אם היה, ברגע שלוחצים על שם המשתמש, קישור לפרופיל שלך-זה היה מצויין. ואני רוצה להגיב על שבגלל שזו מערכת פתוחה-יש בה יותר חורי אבטחה. אני אתן כאן דוגמה, לא אמיתית-רק לשם הדוגמה. אני האקר. אני קונה VB, מתוך מטרה למצוא בה חורי אבטחה. --- מי יחפש חורי אבטחה, וגם יקנה מערכת, חוץ ממישהו שרוצה להזיק? --- מצאתי חור. אני יכול לפרוץ חופשי, אני לא מפיץ אותו-כך שלא יחסמו אותו. עכשיו נעבור ל-IPB 1.3. אני מוריד את זה ממקום כלשהו, מוצא חור אבטחה, פורץ לכמה פורומים. מישהו אחר בא, וגם, מחפש חורי אבטחה. --- למה הוא חיפש כאן ולא ב-VB? כי למרות שהוא נחמד-אין לו כוח לשלם את ה-100$ האלה בשביל ה-VB, לעומת ה-IPB שמופצת בחינם. --- הוא, ועוד אלפי משתמשים אחרים, מצאו חורי אבטחה. ניתן הימור, 4000. (זה אמור להיות יותר-אבל נהמר על פחות). 3999 מהם הם אנשים רעים, קשיי לב, וכו', ורק האחד הזה, שילך ל-IPB ויגיד להם-יעזור לתיקון החור. ב-VB, אין לאף אחד כמעט את המערכת, וגם ה"אנשים הטובים", מה הם יעשו? "שלום VB. לאחרונה הורדתי גירסה בלתי חוקית שלכם באימיול, ומצאתי חור אבטחה". הם יתקנו את החור-וידאגו או לתביעה, או לדאוג שלא תשתמש במערכת. |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|