![]() |
# 11 |
אקס מנהל
|
המורה שלי קראה את הספר הזה לפני גיל 40, והיא לא משוגעת.. (טוב, היא כן.. אבל לא מזה
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
לא הבנתי הכל, אך הבנתי חלק קטנטן..
וכן אני מתלהב :-P |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
א. מותר לקרוא מגיל ארבעים.
ב. להתעסק בפרשיות זה דיי מסוכן אם אתה חושב שאתה מבין אותן, ובעצם לא הבנת... זה מסוכן לאללה אומרים. ג. תשמור על עצמך, סקרנות הורגת לפעמים = \ |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אני תוהה לפעמים מה קורה למשתמשים של הוסטס.
הם נראים כל כך רגלים ואם זאת לפעמים ... משהו יוצא דופן. לא מזמן פתחו פה אשכול על תרופת מי מאמין ומי לא, הרבה טענו שאנחנו חיים במאה ה21 והיגע הזמן להאמין. אז אני אמרה חבר'ה, היגע הזמן להספיק לאמין בכל מה שמספרים לנו, אני קראתי את הארי פוטר וכתוב שם שיבוא הלורד הנורא ויהרוג אות כולנו .... תקרוא לי ציני או לוקה באמונה אבל לא זוהר ולא שום דבר יגרום לי להגיד כאלה דברים, שמי שקורא ספר משתגע. מה שיהרוג אותנו זה לא ספר אלה דעות קדומות. היגע הזמן להכיר באמת, אין שום כוח עליון ולא נעלים. אנחנו יכולים להאמין כמה שאנחנו רוצים אבל בסופו של דבר, הכוח היחידי שפועל בכוכב הזה הוא הכוח האנושי ומה שיציל את האנושת או יהרוג אותה לא אל ולא שום כוח עליון. אלא אנחנו בעצמנו. ספר הזהור עם פירוש סולם מי שרוצה http://www.ashlagbaroch.org/Zohar/ |
![]() |
# 15 |
חבר פורום
|
אשקרה מעשה טוב?
|
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
אלכס, צדיק צדיק באמונתו יחיה=]
וכן אומרים צדיק ולא איש
חבר מתקדם
|
אני אישית לא מאמין בשטויות כאלה שמסוכן לקרוא ספר כלשהו, זה כולה ספר.
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לך תשאל רב הוא יגיד לך מספיק השסתכלת. בקיצור לכל המאמינים באמונה תפלה ושקרית זו. יש פה הוכחה חיה. ואני שם כסף שהבן אדם יעבור את גיל ה80. בקיצור כל הכבוד על המעשה הנועז. |
|
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
אני יודע שאם אני אנסה לקרוא את זה אני לא יבין כלום,
ככה שאני לא יכול להיות בטוח שזה לא נכון. עד שאני לא אראה הוכחה אני לא יאמין לשטויות האלה. |
![]() |
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא יודע למה אומרים שמשתגעים אם קוראים אותו?
מה יש שם שיכול לגרום לי להשתגע? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|