|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[אתר פלאש] Shelli | Goblin Studios
אהלן כולם, מה נשמע וסופ"ש נעים
לפני הכל אני מדגיש **לא אני עיצבתי את האתר** (נראה לי זה אבל מישהו מהפורום) לדעתי העיצוב טעון שיפור .. אבל זו דעתי בלבד... זה דרך חברה אחרת שאני עובד בה www.shelli.co.il כל הפלאש שלי ... כולל הכל ..(למי שלא הבין) כל התמונות המתחלפות בכל העמודים ניתנות לעריכה מבחוץ דרך XML .. ניתן להוסיף ולהוריד תמונות.. הלקוח כבר קיבל את האתר.. (והעלה לאוויר - לפי הכתובת) והלקוח מרוצה.. (הכי חשוב) אשמח לתגובות ענייניות *נא לא להגיב על העיצוב .. כי הוא פשוט לא שלי ..* סופ"ש נעים וגראפי מ GOBLIN STUDIOS יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים Last edited by syp; 27-04-07 at 17:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
פלאש יפה מאוד חלק ויפה בידיוק כמו שאני אוהב.
שחקת אותה.
# 3 |
חבר וותיק
|
יפה מאוד... חבל שאין תמונות...
וכשנגמר הפתיח ועולה האתר לוקח לו זמן להיטען...(שזה בסדר ) אבל יכולת (אם זה כבר פלאש) לעשות לו מין טעינה קצרה... יאנו מין סמלון כזה שיש לו טיפה אנימציה בזמן הטעינה בכדיי לא "לשעמם" את הגולש.. אבל בכללי אתר חמוד מאוד...
צילום וידאו , עריכת סרטים,במאות,הפקה After Effects,flash,Premiere Pro,Avid Xpress ,avid fx, מסנגר-itay_baz@hotmail.com פלאפון-0543003739 Last edited by pal; 27-04-07 at 17:37.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
פלאש מצויין , כל הכבוד !
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
תודה רבה לכולם ...
כן הטעינה טיפה מציקה.. אני אשאל אותו אם הוא רוצה שאני אשנה לו למשהו טיפה שונה ללא שינוי במחיר.. נראה אם זה רלוונטי לו
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אהבתי אחלה פלאש !!
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|