|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[עיצוב] בקרוב לתיק עבודות המשותף שלי ושל talm
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאוד, בהצלחה D:
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
למה לפתוח אשכול בשביל שייפ ופונט?
הייתה נותן קצת יותר השקעה, בצבעים, במבנה, באפקטים, בקונספט, הרי אחרי הכל זה אתר לעיצוב אתרים נכון? איפו יש פה אלמנט אחד מרשים? תשקיע קצת יותר, במיוחד בחשיבה ובתכנון. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
דפוס ? עם איזה דפוס אתם עובדים ?
אתה רשום במע"מ ? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
עזוב את זה שכתוב דפוס
תתרכז ברעיון עצמו
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
חביב, לא הבנתי איזה תגובה אתה מחפש כאן..?
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
חמוד אין פה המון השקעה..
בלי קשר לזה.. אם אתה מנסה בכל מקרה לפרסם את עצמך ואולי לתת קצת רושם אל תכתוב co.nr זה מראה על זלזול וחוסר השקעה (להשקיע טיפה כסף בדומיין נורמלי)
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לא יודע,לא ממש אהבתי,זה משהו לא מיוחד,הייתם משקיעים באיזה סמל או משהו.
ולדעתי יובל צודק,למה אתם רושמים co.nr? תזמינו דרך טלפון אם אין לכם כח ללכת ולקנות דומיין... רק 40 ש"ח, זה יראה לדעתי על קצת יותר רצינות. בהצלחה, דוד. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין יותר מדי אלמנטים כאן, זה לא משהו שיגרום גם לאנשים לבדוק את האתר בעוד שבוע לראות מה יהיה.
ומה זה תיק עבודות משותף? אתם מציגים עבודות ששניכם עבדתם עליהם או לכל אחד יהיה את החלק שלו?
# 10 |
חבר בקהילה
|
עזבו תדומיין זה בשביל לקצר את הכתובת עכשיו
זה תיק לעיצובים של שנינו משותפים, וחלק של כל אחד בניפרד אני רוצה עצות לשיפור כמו מה שsheeze אמר וזה מעליו. זה שאתם תגידו נחמד, לא יפה וכו' לא יעזור לי לשפר את זה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|