|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
המבנה מעניין .. אבל נורא נורא ריק לי .. גם המון המון המון ירוק בעיניים עם מברשות ברקע.. וזהו..
ז"א תוסיף צבעים תשנה קצת ... נראה קצת יבש בהצלחה עם זה ![]() יובל דרך אגב אני גם עולה עם תיק עבודות חדש בקרוב ![]()
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
נראה בסדר הייתי הולך על צבע יותר דהוי...
# 13 |
חבר בקהילה
|
העיצובים יפים, התיק עבודות פחות.
אהבתי גם את האיקון שלך. |
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
האתר שלך הזכיר לי את הבדיחה מה זה ירוק על ירוק על ירוק (צפרדע על אבטיח סופרת דולרים :P). שנה צבע, חבל שהכל ירוק, זה לא מושך ולא מרשים בכלל (למרות מה שכתבת).
שנה צבע טקסט (ותוכן טקסט) - על רקע כהה לא שמים טקסט כהה. תקודד נורמאלי או שתבקש ממישהו שיעשה את זה, זה לא מוסיף לעיצוב בכלל. ומרכז את האתר, למה הוא בצד שמאל? אם אתה לא רוצה למרכז, לפחות שיהיה מיושר לימין, זה אתר בעברית סך הכל. סך הכל, העיצוב ברמה ממש על הריצפה ביחס לעבודות. אם אין לך זמן לעצב לעצמך אז זה אומר שגם אין לך זמן לעבוד ככה שאתה לא אמור באמת להיות לחוץ על מציאת לקוחות. חכה עוד חודש וחצי לחופש ותבנה לך משהו נורמאלי, אין טעם במשהו זמני שרק עושה את ההפך מהייעוד שלו. בהצלחה
# 15 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
הירוק הזה מממשש על הפנים .. משהו בגוון כחול יעשה את זה אחרת .. אם פלךש
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
הבנתי, תודה כולם.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
נסה בעצמך לקרא את הטקסט שכתבת על הירוק הזה.
כמו שכבר אמרו - תשקיע בזה ואז תעלה, חבל שככה יראו אותך. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
הצבעים לא משו' .. =\
![]() |
# 19 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תנסה לעשות את הטקסט שכתבת בצבע לבן, יהיה יותר קריא מאשר הצבע השחור, הצבעים באמת לא משהו בכלל, לא נעימים לעין, הייתי הולך על גוונים עדינים, כתום בהיר + תכלת בהיר יכול להיות מעניין במיוחד ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|