הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 17-05-07, 15:08   # 24
SHeDoN
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס

מיני פרופיל

SHeDoN לא מחובר  

בואו נעשה רגע סדר בדברים: לכל אחד יש דיעה, החוכמה היא להביע את הדיעה כמו שצריך ולקבל את של האחר (ואולי, זה רמז שכדאי שתפסיקו לדרוס דעות אחרות באשכול).

אני ספציפי מתחבר לDa יותר, בתור אחש שהיה עם Cpanel בערך שנה (עוד בתחילת הדרך) גם בתור בעל שרת וגם בתור לקוח לי הוא נראה מסורבל ביותר, הפונקציונליות שבו פשוט לא נוחה לי באופן אישי.

אם העלות של Da הייתה יקרה יותר אני הייתי רוכש אותו בתור בעל עסק (כיום אני לא מנהל עסק אבל בעל ניסיון רב בנושא) בגלל שהוא כן פונקציונלי בשבילי.

בנוגע לשיקולים של אחרים (אני לא הייתי מביע "זה מתוך שיקולים כלכליים" כאשר הרוב האלו שהגיבו לא נהלו עסק) שאם הם כספיים או לא, זה העסק יחליט - יש כאלו שאוהבים את דרייקט ויש כאלו שלא, לכאן או לכאן לא צריך להכנס לשיקולים הכלכליים של עסק.

shreder, אם כל הכבוש שבחרת את קהל לקוחותיך בחו"ל ואם כל הכבוד שאם מה שאתה אומר נכון אני לא רואה סיבה להכפיש עסקים של "נערים", ולמה? כי אני הכרתי בניסיוני גם אנשים מבוגרים שלא היו מתאימים לנהל (עד היום עושים את זה).

"כל העולם יודע"? אני לא יודע, אני מכיר גם עוד חברות בחו"ל שמשתמשים בDa ותאמין לי שהם לא מעט, אם זה שאתה חושב שCpanel "לא שמה בכיס הקטן שלה את Da" זה לא אומר שהעולם יודע, זה אומר שאתה יודע והאחרים שאתה מכיר (מדבר סטטיסטי? ציין זאת).

ונמאס לי להגיב על השטויות האחרות שאתה אומר (ואני לא אומר שאתה מדבר שטויות, אבל ספציפית איך שאתה מציג את זה זה פשוט שטויוות) , זה שאתה חיי כצר עין וחושב שאלו שמתקינים Da מטומטמים - זוהי בעיה שלך אישית ואם כל הכבוד לך מר "מנוסה" אולי כדאי שתפתח עיניים ותכיר גם צדדים שונים.

פותח האשכול,
Da לי אישית נוחה יותר, הרבה יותר מCpanel,
אני לא מוצא סיבה לקנות Cpanel שDa מספק אותי,
אולי שרדר כן, רק בגלל שהוא חושב שמי שאם Da מעוגן כ"פשוט" ומי שאם C מעוגן בתור "רציני".

למה הרבה עסקים כאן?
יכול להיות שאלו שיקוליים אישים וכלכליים ביחד,
בכל מקרה, אם da נוח,
אני לא רואה סיבה למה לא להשתמש בו.

אם אתה באופן אישי מחפש חברה עם Cpanel, יש - צריך רק לחפש.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום