|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני בניתי תאתר הרכבתי תמערכת ... תירגמתי ...
שיפרתי כמה דברים .. יש גם הצגה ישירה של מדיה עשיתי הרבה דברים שלא ממש רואים ... אז לפני שאתה סתם מדבר תחשובבב !!
הוסטסניון
|
תגיד, אם אני מעלה בפרימיום - זה לא ימחק כל עוד החזבון פעיל, או שאחרי שנגמר לי החשבון זה ימחק?
Last edited by נמרוד; 17-05-07 at 14:44.. |
![]() |
# 13 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
כל עוד החשבון שלך שולם ופעיל .. לא ימחק כלום
חבר וותיק
|
ציטוט:
"הרכבת את המערכת" אין כזה דבר - יש אולי להתקין וזה דבר מאוד מאוד פשוט בעיקר בגלל שזה בא עם דבר כזה שנקרא install.php (ואל תגיד לי שלא, אני לקוח בYabSoft) תירגום זה לא בניה - נבנה על ידי XXX ממש לא דומה לתורגם\עוצב\כל דבר אחר על ידי XXX. אז לפעם הבאה, שתדע. בהצלחה. |
|
![]() |
# 15 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
לא מתחכם, שתלמדו לא לקחת קרדיט על מערכת חינמית ולהטעות אנשים עם הנבנה על ידיי OPSite זה לא צורה.
וההתנהגות שלך רק מראה את הרמה, אני אומר לך את האמת - הוא לא בנה ולא בטיח. שינסח את זה בצורה נורמלית. |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
נחמד אבל יש שירותים אחרים שנותנים יותר אפשרויות בחינם.
לא אתן פה דוגמאות. בהצלחה. |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
הם השקיעו פה כסף על המערכת וזה לא אמור להיות משנה לך מה רשום למטה! הם לפחות נתנו קרידיט על המערכת ושיפרו אותה ולא כמו אצלך (www.keep.co.il) לא עשיתה כלום ואפילו זכויות לא אין ! ![]() --- אתר מצויין כל הכבוד יש כל מה שצריך בשביל אתר רציני בהצלחה! Last edited by Noam; 17-05-07 at 18:27.. |
|
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה, ניראה אחלה...
הוסטסניון
|
זה רק אני או שאתה ביקשת ביקורת על האתר שלך?
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|