|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
והוא עדיין שם פרסומות ורוצה להרוויח קצת כסף. מה רע בזה ?
![]() |
# 12 |
חבר על
|
רציתי לפתוח פורטל הורדות משהו שאני אוהב אבל זה לוקח סיכון
ומיצידי לא להרויח שקל זה בשביל הכיף ואני לא פותח אתר פורנו כי אני בן 13... אני מחפש משהו שיעזור לאנשים ויחשב אתר תותח... |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
נכון
אני פשוט מחפש משהו שיעזור לאנשים ושיהיה לי כיף לבנות אותו נ.ב discer שלח לי הודעה 70663574 |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני מדבר על אתרים שנפתחים בשביל רווח.
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
אתה חושב שאתרים כמו נענע, וואלה, ועוד הרבה לא נפתחו במטרה להוויח?..
חח הצחקת אותי.. היום רוב האתרים נפתחים במטרה להרוויח אם לא ברווח מפירסומות אז רווח ממוצרים. גם אתרים של חברות כמו apple,microsoft ועוד נפתחו במטרה להרוויח.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
רוצה דוגמא טובה
בן דוד של אמא שלי בנה את goop בהתחלה הוא בנה סתם אתר לכיף ואחרי זה הוא ראה שזה באמת מאוד מצליח אז הוא החליט לשים פרסומות כדאי לממן את השרת וואחר כך הוא חשב על להרויח כסף ככה זה גם עם יו יו... |
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
הרוב, האתר שלי נפתח לפני שידעתי בכלל שיש אפשרות להרוויח כסף מהאינטרנט, ואני עדיין נהנה לנהל אותו (ולהרוויח 2 ש"ח ביום!)
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
אתה צודק...
אני עושה דבר בשביל הכיף לא כדי להרויח כסף |
![]() |
![]() |
# 20 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אני לפני כמה שנים טובות פתחתי אתר, השקעתי בו את הנשמה שלי כמו לא יודע מה במשך שנתיים...בתקופת השיא שלו, 24 אלף יחודיות ליום, בשפל 14 אלף יחודיות ליום. כל תקופת האתר, לא הייתה פרסומת אחת, אפילו לא אחת בלבד!. בתקופת סוף האתר (8 אלף ייחודיות ליום) שמתי פרסומת אחת של 150 ש"ח בחודש ואחרי חודשיים החלטתי לסגור את האתר (לא אמור לשנות למה, בין היתר אם הייתי ממשיך להשקיע בו הוא היה חוזר לעליה הרגילה שלו). תכלס? היה אחד מהאתרים שבניתי שאני בחיים לא אשכך (מעל 24 מערכות PHP שנבנו לאתר ועוד...). *לא, לא אתר פורנו...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|