|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
ו? מה השגנו בכך? שהמסמך לא תקני, אז כבר אפשרי לעשות את כל השאר לא תקין אם מסכימים שיהיה marquee בצורה רגילה.
# 12 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הצלחתי גם לבנות שורה רצה אופקית....אבל זה עוד לא פירסמתי כאן...אולי בהמשך אני יעשה מדריך גם לזה. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
חח ממשיכים עם האשכול שלי רק בנושא אחר..
טוב בנוגע לנושא של האשכול קיבלתי את העזרה כבר תודה meshuga. דבר שני אם כבר מדברים על קוד תקין שימו לב שגם הפורטלים הגדולים לא שמים על התקן העולמי.. דוגמאות: Walla Nana Ynet ויש עוד.... מה תגידו על זה?.. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() נו טוב.. זה ידוע שרוב האנשים לא שמים על התקן העולמי, ומה שאכפת להם זה איך זה נראה באקספלורר, אבל זה הכל בעיה שלהם, או במקרה הזה, בעיה של מנהל האתר, מה לעשות? רוב הדברים שמתמסחרים הופכים להיות מכוערים... גם אם marquee היה תקין לא הייתי משתמש בו, בגלל שבסקריפטים אפשר לעשות אפקטים מגניבים ![]()
![]() |
# 15 |
אחראי פורום
|
יש אלפי סקריפטים כאן:
http://www.justfuckingoogleit.com |
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני אישית לא משתמש ב-marquee כמו שציינתי.
![]() |
# 17 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, זה שהם "לא שמים" מזה משנה? הם צריכים אינדוקס נוח יותר בגוגל (שלפי השמועות זה תורם)..? |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אם נקח לדוגמא את וואלה, היא התחילה ב 1992 אתה באמת חושב שאז היה מושג מה זה תקן ? אז בלחץ היה דפדפן אחד וזה היה IE 3. עכשיו להחליף ולכתוב את כל האתר מחדש יעלה להם סכומים אדירים לא חבל ? סתם בזבוז זמן וכסף. זה לא שהם לא מוכרים והם ממש צריכים את גוגל שיפרסמו אותם....
![]() |
# 19 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בעקרון אתה צודק, אבל, ככה זה. לדעתי זה יכנס חזק בשנה הקרובה..לא יודע למה..יש לי תחושה שהמודעות תעלה בקצב גבוה מאוד..(כן, גם לאנשים מבוגרים). בקשר ללא מוכרים לגוגל וכו'..זה מה שאני כתבתי..חח..קרא שוב ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|