|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[בעיה] בזיכרון,מעבד קיצר הכל אני חושב xD
שמעו המחשב שלי דיי חדש
לא עבר שנה בערך וזה ועכשיו הוא מתחיל לעשות בעיות רצח נגיד אני לא מצליח להתקין וינדוס חדש הוא בא להתקין הוא נכנס למסך כזה שחור כחול אני פועל לפי ההוראות הכל טוב ויפה בא להתקין הוא רושם שגיע כזאת שכל המסך בצבע כחול לבדוק וירוסים וכאלה ולבדוק chkdsk לכונן F ונגיד באמצע שאני משחק זה עושה בעיה של WIN 32 שאני עושה על תשלח אחרי 5 דקות המחשב קורס טוטלית או מתי שאני משאיר את המחשב דלוק על משחק בערך יותר מ 5 שעות המחשב קורס עושה שגיעה שהמסך כחול מה לעשות?!?!|דמעות| פשוט בלתי אפשרי ככה |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איזו שגיאת מסך כחול יש לך שאתה מתקין את וינדוס?
יש מצב שהייתה לי את אותה הבעיה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
t tc tcp tcp/ip
|
לדעתי הדיסק שאיתו אתה מנסה להתקין תוינדוס שרוט ויוצר לך תבעיה...
כשאתה מתקין איתו הוא מחסיר/מדלג על קבצים.
# 4 |
חבר מתקדם
|
לא זה עושה בכל הוינדוסים
של דוד שלי ושלי ויש לי בערך3 וינדוסים ואני הנסה להביא תמונה בהקדם עד שהוא יעשה את הבעיה |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קיבלת את זה בהתקנת windows?
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
איכ, אני שונא את האירור הזה ..
ויש לך גם מסך כחול כזה שקופץ סתם ואתה חייב לעשות ריסט ? גם קופץ לך חלונית קטנה שאתה בווינדוס "משהו על זיכרון וירטולי" בקיצור, הזיכרון הוירטואלי שלך מת.. אם המחשב חדש , רוב הסיכויים שזה וירוס או טרוויאני או משהו דומה . תבדוק גם את ספק הכוח בקשר לכיבוי .
# 9 |
חבר מתקדם
|
כן
זה נכנס רגיל למסך שחור הוא חושב.... מרא למטה הוא הוא מעתיק בלה בלה ואז הוא בא לעבור להתקנה רגילה ואז המסך הכחול קופץ =\ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|