|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
אחראי פורום
|
אני יודע, זה שונה,
ובהתחלה בהתחלה זה היה תמיד הכל מציג. אם לא שמת לב ממתי ההודעה הזאת.. ". אל תשכח שזה "קהל יעד" עם אחוזים אפסיים, אין היום הרבה אתרים שלא עובדים עם JS ואפילו די טיפשי להגיד את זה. 2-3. בפורום רקורסיבי הגבלה לעמודים? אתה צוחק עליי? הרי לתגובה ראשית/נושא יכול להיות 20 אלף תגובות מתחתיו, וזה יחשב אותו דף בעקרון לא? אז הטעינה ממש לא תהיה יותר איטית במקרה כזה, אלא הרבה יותר מהירה...מה יותר קל? להוציא לפלט 20 אלף תגובות, או אחת וכשתהיה דרישה לאותו נושא התגובות שלו יופיעו. __________________" אני יודע, יש עכשיו JS. ואני פשוט אעשה שזה יספור גם עם תגובות, אבל אם תגובה חוצה את הקו-זה עדיין מראה אותה. ונו, יש לך אפשרות לטעינה חסכונית. |
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר חדש
|
נראה פשוט..
|
![]() |
![]() |
# 23 |
אחראי פורום
|
פשוט ביקורת בונה.
תודה רבה, אני אתחיל לשפר את זה כבר עכשיו. סליחה? "נראה פשוט". א. התגובה ממש מעולה, אני אלמד ממנה הרבה. ב. אני בטוח שאתה יכול לעשות את זה בכמה שניות, לא? תעשה טובה, אל תגיב בנושא הזה אם אין לך משהו להגיד, ואתה סתם רוצה הודעות למונה. |
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
וואו אחי ממש עשה לי באלגן בעיניים, היית מעצב כ"קוד" כמו tulz.net בערך
|
![]() |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד
![]() תעיף את הרקע המעצבן הזה. מעניין אותי מה קורה כשיש יותר מדי תגובות, ז"א אם מישהו הגיב להודעה שלי שהיא בעצם תגובה להודעה של מישהו וכך הלאה... |
![]() |
![]() |
# 26 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 27 |
אחראי פורום
|
מצטער על הדאבל פוסט, אבל איני יכול לערוך.
עדכונים ![]() העיצוב חודש. העיצוב עוצב על ידי DanielS המלך ![]() כפתור התגובה עכשיו בתוך התגובה. תוקן באג ההגבה ![]() |
![]() |
![]() |
# 28 |
הוסטסניון
|
תודה אחי העיצוב עובר כרגע שינויים כדי שהוא ייראה בידיוק אותו הדבר כמו בפורסם בפורום גרפיקה לפני שהוא עלה
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי למה אתה צריך לעשות GET של MIN וMAX? אתה יכול לעשות אחד של MIN או לעשות 1,2,3 ולהכפיל כל פעם.
ובקשר לשאלה שלך SYN זה רושם שאי אפשר לעשות דאבל פוסט וזה רושם את זה בחלון שנפתח אבל זה לא מוצג טוב,זה מוצג יותר מדי בצד - MASTERT טפל בזה.
חגי אבישר - פיתוח מערכות מידע ואפליקציות אינטרנט. Last edited by HagaiA; 17-06-07 at 02:18.. |
![]() |
![]() |
# 30 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
מתכוונים יותר מידי למעלה? יטופל. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|