|
![]() |
# 1 | ||||||
חבר מתקדם
|
Pavel, מה שאתה אומר נשמע חכם לחילונים אבל ממש טיפשי לחרדים.
אתה כנראה לא כל כך יודע מזה חרדי אמיתי- אדם שכל חייו מתבססים על התורה ואם לא היינו בעידן מודרני יותר הם היינו הולכים לפי אותם חוקים קדומים: לגויים אסור לגור על אדמת הארץ, ולכן: ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
וכן, אני מהקבוצה הנורמלית ולא צריך לשים שום מרכאות מסביב למילה הזאת. הטבע בחר שאותו יצור רב תאי ראשון יוכל להזדווג עם נקבה ממינו בלבד. אותו קוף שאולי בזכותו אנו פה, לא הלך וזיין קופים אחרים כדי שנהיה פה אלא נקבה ממינו. הטבע מתנהל כך מיליארדי שנים, למה שאנו נשבור את זה? ואני לא שונא הומואים, שיפסיקו לחשוב שכולם שונאים אותם, גם לא איכפת לא ממה שהדת אומרת עליהם...אני לא מבין איך הם לא מגיעים למסקנה הפשוטה שרובנו פשוט נגעלים מהם ומעשיהם- שזה המקור לדחיקה מהחברה (איזו עוד קבוצה עושה בעולם מסיבות הדבקה באיידס למשל? זה מגעיל, מפחיד ומוזר). אגב נכון שנצפתה התנהגות הומוסקסואלית בטבע, אך האחוזים ממש נמוכים מה שמראה לי לפחות שגם אצלהם זו סטייה כלשהי- אני מאמין שגם לחיות יש תבונה, זה שהאדם חושב שכל החיות הם סתם יצורים טיפשיים מראה כמה אנו פרימיטיביים (ע"ע- ההקלטה בה הקופים משתמשים בלוחמה מאורגנת על מנת להרוג קוף מסויים מ"שבט" אחר). נ.ב הדבר היחיד שמרתיח אותי בנושא שהם קוראים לזה "מצעד הדמוקרטיה והחופש" כאשר הם פונים לקהל שלא שייך לקהילה שלהם. למה הם עושים את זה? כדי לגייס את תמיכת הציבור. אבל בתכלס, אין פה שום דבר מרוב מוחץ של צועדים הומואים ולסביות וכמה סטרייטים שמצטרפים אליהם. Last edited by Byte; 21-06-07 at 15:17.. |
||||||
![]() |
# 2 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אנחנו טוחנים פה מים, החרדים ישארו "בתורה" ובדרכה ולא יקבלו את המודרניזציה, אבל בכל אחד, בין האצבעות שלהם מדינת ישראל תפעיל שלטון דמוקרטי וחופש הביטוי זה משהו שיש לכל אחד מאתנו בתור אזרחים. לפי חוק? מצעד הגאווה הוא תקין. לפי החרדים? זה לא מעניין ולא אמור לעניין, החרדים זאת אוכ' X במדינה ויש עוד אוכ' בישראל. אתה יכול לחיות לפי התורה או לפי הטבע, אל תפריע לאחר לחיות לפי החיים שהוא בחר. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|