הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 06-07-07, 12:27   # 51
LosNir
מתאורר / יצא בחוץ

LosNir's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל LosNir שלח הודעה באמצעות MSN אל LosNir

LosNir לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Andrey | ADwd.net צפה בהודעה
זאת העצה היא מטומטמת ששמעתי בחיים שלי, אולי פשוט תגיד לו לירות לעצמו ברגל שישכב בבית חולים כמה ימים?

ועכשיו לעניין. תוריד תוכנה שמכבה את המחשב לאחר שעה מסויימת או לאחר מס' שעות שימוש מסויימת( לא חסר תוכנות כאלו ). תגדיר לעצמך שעות מחשב ואל תחרוג מיהם.
השאר כבר תלוי רק בך ובכוח הרצון שלך, שום דבר אחר לא יעזור לך.
ואני אכין אחת כזאת בכיף
  Reply With Quote
ישן 06-07-07, 12:29   # 52
Bulldok
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Bulldok לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Andrey | ADwd.net צפה בהודעה
זאת העצה היא מטומטמת ששמעתי בחיים שלי, אולי פשוט תגיד לו לירות לעצמו ברגל שישכב בבית חולים כמה ימים?

ועכשיו לעניין. תוריד תוכנה שמכבה את המחשב לאחר שעה מסויימת או לאחר מס' שעות שימוש מסויימת( לא חסר תוכנות כאלו ). תגדיר לעצמך שעות מחשב ואל תחרוג מיהם.
השאר כבר תלוי רק בך ובכוח הרצון שלך, שום דבר אחר לא יעזור לך.
אנדרי צודק , ועכשיו לאשכול אני זוכר שבגיל 11 , כיתה ה'-ו'? הייתי חוזר הבית הייתי עושה שיעורים קצת טלוויזיה ב4 יוצא חוזר ב7 אוכל מתקלח והולך לישון זה מה שאני זוכר.
עם המחשב התחלתי רק בכיתה ז'
  Reply With Quote
ישן 06-07-07, 14:16   # 53
Yehuda-d.com
חבר וותיק

מיני פרופיל

Yehuda-d.com לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי LosNir צפה בהודעה
דוגרי.. שנה אחרי שאבא שלי נפטר (גיל 11) קיבלתי את ה P3 500Mhz שהיום כבר אחרת לגמרי ומתפקד כשרת אצלי בבית
שלא תדע עוד צער
  Reply With Quote
ישן 06-07-07, 21:14   # 54
sport
חבר וותיק

מיני פרופיל

sport לא מחובר  

הילדים של היום

לך לתנועת נוער.. אולי יקח קצת זמן אבל בסוף בטוח תשתלב..
  Reply With Quote
ישן 07-07-07, 00:54   # 55
CrazyLioNeT
חבר מתקדם

מיני פרופיל

CrazyLioNeT לא מחובר  

חחחחחחחחחחחחחחח וואלה בגיל ש'ך שלא היה לי מחשב לא ידעתי מזה כל היום הייתי בחוץ

האמת בעיר שלי [נתניה] אין מה לעשות :\ אז מכיתה ז' נהייתי מכור חבר שלי בפנימיה והשאר סתם אפסים אני לא אוהב להסתובב עם אלה שמעשנים וזה .. לא יודע אני רק רוצה כבר לסיים ת'בית ספר עם בגרות ולהתחיל ת'חיים במחשב אני מעביר את הזמן כי בחוץ חוץ מכושר ופארקור אין לי מה לעשות אני יתקן בקרוב ת'אופניים ונתחיל לצאת ואני לא בעניין של בנות כי אני בקרוב עובר גם ככה עיר [בית אליעזר]

ת'אמת בתקופה הזאת אין מה לחפש בחוץ חוץ מהעבריינות ושטויות אלה אם כן אתה טחון בכסף ויכול ללכת כל יום לאיפשהו בכסף [לונה פארק,קולנוע..] כל יום ללכת לאנשו ולהנות
ישן 08-07-07, 12:04   # 56
Disc-F
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Disc-F לא מחובר  

טוב תודה כולם
  Reply With Quote
ישן 08-07-07, 13:36   # 57
CoCa
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל CoCa שלח הודעה באמצעות MSN אל CoCa

CoCa לא מחובר  

תנועת נוער זה הכי הכי
ביקורת: [1]
  Reply With Quote
ישן 08-07-07, 13:46   # 58
Sky_BoT
חבר חדש

מיני פרופיל

Sky_BoT לא מחובר  

אחי לך שחק כדורסל תכיר חברים חדשים . ותנסה לשכנע את חברים שלך גם לצאת!
  Reply With Quote
ישן 08-07-07, 22:13   # 59
server123
חבר בקהילה

מיני פרופיל

server123 לא מחובר  

גם אני הייתי מכור למחשב הייתי משחק כל היום CS , ירדתי בלימודים , הדרך היחידה שעכשיו מחזיקמחזיק אותי זה התחייבויות , [ מוניטין וירטואלי] פשוט תעשה דבר כזה תקשיב לייי ותראה שתרגיל הזה עובד למדתי ממורה שלי במתמטיקה .
[תגיד לעצמך "אני אוהב אותי" כמה פעמים תסגור את האף הימיני שלך תשאוף ותוציא לשמאלי ותעשה ההפך ואז תגיד לעצמך ,"אני לא צריך תמיכה נפשית ואני לא רוצה לפגוע את עצמי מורלית , תנסה לשלוח חברים שלך לעזאזל באיסי תתרחק , אני מבין שמחשב אתה מוצא מה שלא מוצא ברחוב , פשוט תמצא לך מה לעשות תנסה , תצא בלילה החוצה תשב עם עצמך 10 דקות ותתחיל לחשוב מה אתה רוצה מהחיים שלך ? מה יצא לך מזה שתשב במחשב כל היום ותיהיה סגור בכל המובנים ילך לך כושר הביטוי , קיצר אני יודע שזה קשה . אני עשיתי דבר כזה עם לא תאמין , שברתי את המודם בכוונה וזרקתי את המחשב לפח , 4 חודשים לא נגעתי במחשב אחרי זה קנו לי עוד מחשב הייתי מכור לקונטר , התחלתי לפרוץ שרתים יעודיים התחלתי לפתוח שרתים ,הייתי פורץ מחשבים וכו" , אחרי זה פתחתי איזה 5 חברות אכסון , התחלתי למכור שרתי משחק , מכרתי משחקי קונטר סטרייק שהבאתי בדרך נחמדה וישירה [לא גנוב] , הייתי יושב בונט ו בטיםספיק היינו דופקים אחד לשני באנים , נפרצנו למרד הדיבורי [ונטרילו טיםספיק] פתחתי קהילת גאטרים הייתי משחק מהבוקר עד הלילה הייתי בונה אתרים , למדתיי להיות חרמן רק מהמחשב ...
ועכשיו חלק מהדברים האלה נשארו בי , הייתי מת לזמנים האלהה היה ממש כיףף , עכשיו אני מתעסק בדברים שאני יודע שאני צריך אותםם ואני גם יודע שזה גם מזיק ליי , למשל עם אני ירצה אני יעיף את המחשב שלי לפח ההורים שלי יתמכו בי , התחלתי גם להיות משוגע בגלל CS , התחלתי עם היציאות בחוץץ , בכיתההה אפילו היה לי מורה בשם שגיא ביאליק , מורה לספרות הוא שיחק עם חברים שלי בקונטר סטרייק ישב בונט , פטפטנוו וכו" , בכיתה הוא זרק לי אט הוא פגע לי בראש הוא אמר לי [ארתור קיבלתה HEADSHOT] קיצר כולם נפלו בכיתה , כיתה לא רוצה להיות מושפעע , שכחתי מבנותת בגלל מחשב ,אני רואה את עצמי בעולם דמיוניי באמת , אני רושם את כל זה ולא יודע מה יצא מזה בסוף הראש שלי לא נח אז עם משהוא לא במקום אל תשימו לבב ..
קיצר תשמע פשוט תמצא תירוץץ לריב עם מישהוא ויהיה לך אומץץ לשלוח את המחשב הבן אלף הזה קיביני מאטט ..
מנהליםם אני יודע שיאצאתי מדעתי [ראש לא נח שבוע] אל תתנו לי באןן ..
רשמתי הכל מהלב .
המחשב כבש את ידיךך אבל לא את לבךך ..
שתמצא חברהה תשכח את הבית שלך
..
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום