![]() |
# 51 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 52 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עם המחשב התחלתי רק בכיתה ז' |
|
![]() |
![]() |
# 53 |
חבר וותיק
|
שלא תדע עוד צער
# 54 |
חבר וותיק
|
הילדים של היום
![]() לך לתנועת נוער.. אולי יקח קצת זמן אבל בסוף בטוח תשתלב.. |
![]() |
![]() |
# 55 |
חבר מתקדם
|
חחחחחחחחחחחחחחח וואלה בגיל ש'ך שלא היה לי מחשב לא ידעתי מזה כל היום הייתי בחוץ
האמת בעיר שלי [נתניה] אין מה לעשות :\ אז מכיתה ז' נהייתי מכור חבר שלי בפנימיה והשאר סתם אפסים אני לא אוהב להסתובב עם אלה שמעשנים וזה .. לא יודע אני רק רוצה כבר לסיים ת'בית ספר עם בגרות ולהתחיל ת'חיים במחשב אני מעביר את הזמן כי בחוץ חוץ מכושר ופארקור אין לי מה לעשות אני יתקן בקרוב ת'אופניים ונתחיל לצאת ואני לא בעניין של בנות כי אני בקרוב עובר גם ככה עיר [בית אליעזר] ת'אמת בתקופה הזאת אין מה לחפש בחוץ חוץ מהעבריינות ושטויות אלה אם כן אתה טחון בכסף ויכול ללכת כל יום לאיפשהו בכסף [לונה פארק,קולנוע..] כל יום ללכת לאנשו ולהנות
# 56 |
חבר בקהילה
|
טוב תודה כולם
|
![]() |
![]() |
# 57 |
חבר בקהילה
|
תנועת נוער זה הכי הכי
![]()
![]() |
# 58 |
חבר חדש
|
אחי לך שחק כדורסל תכיר חברים חדשים . ותנסה לשכנע את חברים שלך גם לצאת!
|
![]() |
![]() |
# 59 |
חבר בקהילה
|
גם אני הייתי מכור למחשב הייתי משחק כל היום CS , ירדתי בלימודים , הדרך היחידה שעכשיו מחזיקמחזיק אותי זה התחייבויות , [ מוניטין וירטואלי] פשוט תעשה דבר כזה תקשיב לייי ותראה שתרגיל הזה עובד למדתי ממורה שלי במתמטיקה .
[תגיד לעצמך "אני אוהב אותי" כמה פעמים תסגור את האף הימיני שלך תשאוף ותוציא לשמאלי ותעשה ההפך ואז תגיד לעצמך ,"אני לא צריך תמיכה נפשית ואני לא רוצה לפגוע את עצמי מורלית , תנסה לשלוח חברים שלך לעזאזל באיסי תתרחק , אני מבין שמחשב אתה מוצא מה שלא מוצא ברחוב , פשוט תמצא לך מה לעשות תנסה , תצא בלילה החוצה תשב עם עצמך 10 דקות ותתחיל לחשוב מה אתה רוצה מהחיים שלך ? מה יצא לך מזה שתשב במחשב כל היום ותיהיה סגור בכל המובנים ילך לך כושר הביטוי , קיצר אני יודע שזה קשה . אני עשיתי דבר כזה עם לא תאמין , שברתי את המודם בכוונה וזרקתי את המחשב לפח , 4 חודשים לא נגעתי במחשב אחרי זה קנו לי עוד מחשב הייתי מכור לקונטר , התחלתי לפרוץ שרתים יעודיים התחלתי לפתוח שרתים ,הייתי פורץ מחשבים וכו" , אחרי זה פתחתי איזה 5 חברות אכסון , התחלתי למכור שרתי משחק , מכרתי משחקי קונטר סטרייק שהבאתי בדרך נחמדה וישירה [לא גנוב] , הייתי יושב בונט ו בטיםספיק היינו דופקים אחד לשני באנים , נפרצנו למרד הדיבורי [ונטרילו טיםספיק] פתחתי קהילת גאטרים הייתי משחק מהבוקר עד הלילה הייתי בונה אתרים , למדתיי להיות חרמן רק מהמחשב ... ועכשיו חלק מהדברים האלה נשארו בי , הייתי מת לזמנים האלהה היה ממש כיףף , עכשיו אני מתעסק בדברים שאני יודע שאני צריך אותםם ואני גם יודע שזה גם מזיק ליי , למשל עם אני ירצה אני יעיף את המחשב שלי לפח ההורים שלי יתמכו בי , התחלתי גם להיות משוגע בגלל CS , התחלתי עם היציאות בחוץץ , בכיתההה אפילו היה לי מורה בשם שגיא ביאליק , מורה לספרות הוא שיחק עם חברים שלי בקונטר סטרייק ישב בונט , פטפטנוו וכו" , בכיתה הוא זרק לי אט הוא פגע לי בראש הוא אמר לי [ארתור קיבלתה HEADSHOT] קיצר כולם נפלו בכיתה , כיתה לא רוצה להיות מושפעע , שכחתי מבנותת בגלל מחשב ,אני רואה את עצמי בעולם דמיוניי באמת , אני רושם את כל זה ולא יודע מה יצא מזה בסוף הראש שלי לא נח אז עם משהוא לא במקום אל תשימו לבב .. קיצר תשמע פשוט תמצא תירוץץ לריב עם מישהוא ויהיה לך אומץץ לשלוח את המחשב הבן אלף הזה קיביני מאטט .. מנהליםם אני יודע שיאצאתי מדעתי [ראש לא נח שבוע] אל תתנו לי באןן .. רשמתי הכל מהלב . המחשב כבש את ידיךך אבל לא את לבךך .. שתמצא חברהה תשכח את הבית שלך .. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|