|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[עיצוב אתר] אני מעצב לעיתים רחוקות~מאוד!
אהלן!
קודם כל אני לא מעצב מקצועי או שלמדתי לעצב. בסה"כ כלומניק קורא מדרכים טובים חח. עיצוב וסגנון לא הועתק מאף מעצב. אני מעצב אתר פעם לשנה. חח אתרים קודים שלי אני לא זוכר את הכתובת כבר. אבל מכרתי כבר פעם. בכל מקרה אתר בנושא naked famous. אל תדאגו התוכן לא סוים. רק הכנסתי סתם תוכן כדיל לראות איך זה יראה. בכל מקרה זה רק העיצוב! בלי תיכנות DIVIM אלה סתם קידוד רגיל לסקיצה. גם לינקים אני לא יכול לשלוח חח d-il.net/nfam/ תגובות בונות! במיוחד מניר! חח שמעתי הוא אכזרי ואומר מה לשפר! אני מעוניין לדעת! אם מישהו מעוניין שיצור איתי קשר פרטי! אני לא יכול להחזיר הודעות פרטיות (אין לי 10 הודעות) 0546315880 347818349 ![]() ![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תקרא חוקים!!!אני רואה שאתה חדש ושמעת שטויות פה ואתה לא קורא חוקםי תצפה שינעלו לך את ההודעה...עברת פה על כמה וכלמה עברות אני חושב אישית
ולנושא: עיצוב לא משהוא די נחמד לא יותר מזה תלמד לעצב ואז תעצב לאתרים ככה בלי לדעת לא צריך לעצב...רק לעצמך |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
נחמד באמת צריך לעבוד הרבה
masterpl-חבר חדש מה אתה מדבר אליו ככה? אז הוא לא הכי תותח מה אתה מבעס לו ת'חיים וחוץ מיזה מי אתה חושב שאתה בכלל ? ילד בן 14 כולה קצת תלמד לדבר לפני שאתה מגיב בפורומים |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני בן 14, ויש פה עוד הרבה שהם בני 14 או אפילו פחות. אם אתה רוצה להעיר לו תעיר לו בנימה אישית לא בכלליות שכל מי שבן 14 הוא ככה. תודה והמשך יום נעים לכולם, דניאל כהן. |
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
למסטר .. אתה לא קראת מה שכתבתי .
מתן .. אף אחד לא יכול לבעס אותי doserv .. תגובות בונות? אולי אתה "רושם" כבעל ידע רחב. רשמת הודעה לא קשורה בכלל לאשכול |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ראיתי את העיצוב. עיצוב נחמד מאוד.. אני לא אגיד לך שהוא עיצוב מקצועי ששווה אלפים כי זה לא נכון.. אבל העיצוב נחמד מאוד, עבודה יפה מאוד.. תשקיע בזה ותעצב לעיתים קרובות יותר ואני מאמין שתגיע לרמה גבוהה יותר.. נשמח לראות עיצובים שלך בעתיד. אתה מוזמן ליצור איתי קשר בכל נושא.. בברכה, דניאל כהן. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|