|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בעיקרון רהרעיון יפה הביצוע על הפנים. העיצוב משעמם ויבש תוסיף עוד צבעים את החלק האמצעי של האתר..תעשה איתו משהו נראה כמו סתם דף לבן עם כמה תמונות. האתר הזה לא ימשוך אנשים עם העיצוב הנוכחי. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
צר לי להרוס
צר לי להרוס את החגיגה, במיוחד לאחר השקעה כזאת באתר.
אבל האתר שלך לא חוקי ואתה יכול לצפות למבול של מכתבי איומים ואפילו תביעות מטעם אקו"ם, הפדרציות, יוצרי הרינגטונים והמשחקים. תתפלא באיזו קלות הם יגיעו אליך ואתה לא תהיה פטור משום אחריות (תירוצים כמו הגולשים הם האחראים לתוכן לא יעניינו אף אחד). בכל אופן יפה מאוד, מערכת יפה ועיצוב יפה. תאמין לי שמע לעצתי ותבדוק טוב טוב את החוקיות של האתר הזה. שלא יגמר כואב. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
האתר פועל על אותו ענין כמו מערכת פורמים ! לעמית אשמח אם תוכל לאגיד לי כיצד יצרת את הבאג או מה עשית שזה הגיע למצב הזה שנוכל לתקן ולסדר א תהבעיה. תודה (: |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
דרך אגב תודה לכל המגיבים.
האתר תופס תאוצה וממש מצליח ואנו מצפים שזה ימשך כך (:- עם כ 1500 יוניקים להתחלה של יומים בלבד ! ( יחודים ) |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
אחלה אתר
![]()
# 18 |
Permanently Banned
|
ידידי, האומנם עם שיווק טוב זה יכול להצליח.
אבל לפי מה שאני יודע אסור לפרסם אתרים שהבסיס שלהם זה רווח נטו. [דווח - אך בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
![]()
![]() |
# 20 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אין הוכחה מוחשית או כתובה שהאתר שאנו מנהלים ובצורה שמנוהלת הוא לא חוקי. אם אתה תגיד לי שבודאי הוא לא חוקי אשמח לראות פסיקה על כך ולא סתם לדבר. כי בימינו ניתן לעקוף כל חוק וחוק כימעט האתר כרגע לא פוגע בשום חוק אמיתי שקיים. ** ניבדק! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|