|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[עיצוב] - עיצוב ראשון שלי, (אתר העלאת קבצים) CopyUp.
מממ...טוב זה העיצוב הראשון שלי חבר'ה,
אני מקווה שהוא יפה כמו שאני חושב שהוא לראשון, השקעתי בו מאמץ לא קטן, תמיד חשבתי שעיצוב אתרים זה דבר קל אבל מסתבר שממש לא וזה הרבה עבודה. (תלוי אם אתה משקיע או לא כמובן) טוב זהו העיצוב: http://img357.imageshack.us/img357/6426/copyup1go3.jpg העיצוב הוקטן ל-80% תגובות יתקבלו בברכה=] אני ישמח לקבל טיפים להמשך הדרך. Last edited by Sparkie; 24-07-07 at 19:00.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
קטן מאוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 גם ה 80 % קטנצ'יק
לא אהבתי אחי הייתי ממליץ לעיין בפורום להוריד PSD יש חבילת עזרים שמשתמשים פירסמו. אם אתה צריך עזרה פנה אליי בהודעה פרטית. בהצלחה ! Last edited by DanielS; 24-07-07 at 18:49.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
נראה כמו פלאייר או כרטיס ביקור גדול
זה לא נראה כמו אתר ולא כמו אתר העלאת קבצים/תמונות |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
כן כן טעות שלי, זה הוקטן ל-70% אני ערכתי
וגם זה די קטן נכון =\ ובשביל אתר העלאת קבצים אין הרבה מה לרשום אז בכוונה עשיתי את זה קטן (לא ממש קטן חח נרא לי שאתם מגזימים) יש הרבה אתרים בגודל כזה...(שזה ב-100%) תנסו לדמיין את זה ב-100% אולי זה יעזור=] Last edited by Sparkie; 24-07-07 at 18:52.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
קטן, לא אהבתי צבעים ומבנה .
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
קטן מדי, אבל לפחות שילבתה גראפיקה בעיצוב שלא כמו אחרים, פשוט עושים בלוקים ושמים טקסט.
נחמד מאוד יש פוטנציאל. עצה שלי?! אל תעשה עיצובי הוסטינג, ואל תעשה עיצוב העלאת קבצים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
עיצוב די מרשים לעיצוב ראשון....
עכשיו ללא קשר, לא משהו... |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
תודה
הייתי רוצה לדעת גודל מינימלי של עיצוב אתר |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
לא רע לעיצוב ראשון. והינה לפניך סדר גודל:
770/920 - עיצוב פורטל 620/525 - עיצוב העלאת תמונות/קבצים 720-680 - עיצוב הוסטינג 810-1200 - פורום 627-42 - כפתורים 480-60 - באנר עלה והצלח |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
סתם קוטלים כאן
יחסית לעיצוב ראשון זה נראה ממש מקצועי, שלא כמו אחרים שעושים הכל ענק ומצועצע. אין כאן הרבה עניין של עיצוב כשמסתכלים, אבל זה עיצוב ראשון שלך אז אתה עוד תהיה סוס. ולדברים הטכניים, פעם הבאה אל תעשה כל כך קטן ותנסה לשמור על סדר וסימטריות. אגב, תנסה להשתמש בפונטים יותר מקצועיים להבא וכשאתה עושה אתר להעלאת קבצים רצוי לעשות צבעים יותר שמחים. וואי איזה חפירה :/ טוב בהצלחה חחח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|