|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
עזרה, בקשר לAdminmod
תקשיבו, אני מנסה להתקין לחבר אדמין מוד בשרת שלו, עכשיו תראו אני עושה הכל טוב ויפה, אבל לא יודע זה לא הולך לי כמו בכל המדריכים.
![]() אתם רואים? אני מגיע לקטע שאני מסכים להתקין את המוד, רושם Y זה מאשר ומתקין, אבל אחרי זה תראו מה רשום, רשמתי את השם של המשחק cstrike - ואז זה רושם לי בעיה כזאתי. ד.א ניסיתי גם לרשום שם hlds (השם של התיקיה הראשית) וזה לא עבד. *1.6 אשמח לעזרה. |
![]() |
![]() |
# 2 | ||
חבר על
|
לא חבל על המאמצים שלך?
כנס לתיקית addons תעשה: ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 4 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
תהנה.
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
זאת הבעיה אבל, אני מצטט לך עכשיו מבמדריך שלו, תראו אפילו שהלינק שבור:
והורידו את קבצי ה METAMOD בעזרת הפקודה : קוד: wget http://zek.radio-g.com/cs/metamod.zip הנה הלינק שבור ולא עובד, הלכתי לאתר הראשי של המוד metamod.org הורדתי משם תקבצים והעלתי לשרת, ואז בהתקנת האדמין מוד רשום שצריך להיכנס לתיקייה addons/metamod ואין לי תיקייה כזאתי, רק קובץ אחד של מטה מוד זהו.. בגלל זה נתקעתי.. אבל רגע לא צריך להריץ איזשהו קובץ האדמין מוד? Last edited by SagroN; 05-08-07 at 15:47.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
קובץ METAMOD שבדוק עובד..
http://cgame.co.il/metamod.zip ולא, בקובץ שנתתי לך אין צורך להריץ שום דבר, רק לחלץ ולהשים בפלוגינס ב-METAMOD. ד"א ב-METAMOD שנתתי לך להל"ן, ב-plugins.ini יש תוספות, תסתכל עליהם. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מאוד עזרת לי. עכשיו שאלה לא ממש קשורה, ניסיתי בקובץ הרצה לרשום ip+ ולא רשמתי אייפי, השרת עבד אבל הרכון לא, אז השאלה היא איך אני יוכל לרשום אייפי אחרי(לא של השרת היעודי שלי), פשוט פעם אחת ניסיתי לרשום אייפי שונה, ומה שקרה השרת לא רץ, הייתה בעיה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|