![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
מסכן האוהד ..
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
דבר כזה יכול לפגוע בצורה קשה בבן אדם אם חס וחלילה הוא נדלק... ברגע שמישהו עושה כזה דבר...הוא פושע..ואם הוא מתנגד לפינוי או מאסר..אז זכות השוטר להשתמש בכח בשביל לבצע את זה...ע"מ לשמור על שאר האוהדים באיצטדיון.. אני רק מרחם על אלה ששילמו כרטיס טיסה ומלון וכניסה..ובסוף חטפו מכות משוטרים (שאת זה אני לא מצדיק..אבל בתור שוטר, לך תדע מי הדליק) ובסוף נדפקו כי כמה מפגרים החליטו להדליק אבוקה. רק פה בארץ מאשימים את המשטרה...תבינו, זה לא חוקי...וההתנהגות הזאת של המשטרה..די "מקובלת"...בגלל התפרעות האוהדים ואלימות האוהדים כלפי השוטרים (לרוב). |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
Winner
|
ציטוט:
אני יתן לדוגמא את המשחק של מכבי חיפה נגד גלוריה באינטרטוטו: הייתי עם כמה חברים ביציע 11 (היציע של הקופים ביציע ג') זרקו רימון עשן מכמה שורות מתחתי. משהו כמו 30 יס"מניאקים עלו ליציע דחפו אותנו, העיפו אותנו מהמקום שלנו ועישנו לי על הגלידה (אני לא צוחק, אחד מהיסמים פשוט לקח שחטות מהר והוציא את העשן על גלידה שקניתי). הדבר הכי מפגר במה שהם עשו זה שהם ידעו שאני לא זרקתי את הרימון, היה שורה מתחתי סמוי (אני יודע שלא אמורים לזהות אותם אבל הוא לא עודד (ביציע שכולם מעודדים בו) וכל המשחק שלח SMSים) שראה בערך מאיזה שורה זרקו את הרימון. אה ודרך אגב לא עצרו את מי שזרק את הרימון בסוף. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אם לא תזרקו רימוני עשן/תדליקו אבוקות/חזיזים וכו'...הם יבואו ויגעו בכם? יעשו לכם משהו? |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
Winner
|
כן. לדוגמא המשחק נגד נתניה ביום שבת
|
![]() |
![]() |
# 16 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
תעשה לי טובה....אני בטוח שמישהו קילל שוטר, הרביץ לו, או שהיה איזה מקרה אלים ביציע..
הם לא עושים שום דבר "סתם"... וכשעושים משהו כזה, זכותם לעשות כל מה שהם רוצים בשביל שיהיה סדר אחרי זה... אם הם צריכים להוציא כמה שיניים לאוהד בשביל ש10 אוהדים אח"כ לא יעשו בלגאן...אני מצדיק את זה. שמע אולי אני לא מבין את זה עד כדי כך, כי אני לא אחד של משחקי כדורגל..ובעיקר אני הולך למשחקי כדורסל.. אבל בכל זאת, אני לא רואה למה זה קורה...זה פשוט טיפשות של אוהדים, לא יותר. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
Winner
|
ציטוט:
Last edited by Jonathan; 16-08-07 at 22:21.. סיבה: טעיתי בקישור |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק