|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | ||
אחראי פורום
|
אז למה הוא לא יכל לכתוב את זה, במקום לנסות ללעוג לי?
למה הוא הגיב בנושא הזה, אחרי שהוא התיישן במשך כמה ימים, ירד לעמוד השלישי והרביעי, ואז גם עשה תגובה פוגעת? יש העלבה של "אידיוט", ויש העלבה של "מנת המשכל שלך נמוכה כדי להבין דברים כאלה". שניהם פוגעים באותה מידה, אם השני לא פוגע יותר. ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 22 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הייתי אומר עוד כמה דברים..אבל אז הייתי מעמיד את החברים בהנהלה במצב לא נעים שהם יצטרכו לחשוב אם להשעות אותי.. איך אתה עובר פתאום ל"מיושן"?...אופרה זה דפדפן שעכשיו הגרסה האחרונה שלה היית לפני כמה חודשים... ואתה לא יכול להגיד שאתה גולש עם הנוקיה שלך, כי זאת פלטפורמה שונה..אנחנו מדברים על פלטפורמט PC (או מקסימום מקינטוש, שיש כאלה שלא יחשיבו את זה כPC..לצורך העניין, כן)..אף אחד אפילו לא רמז על פלאפונים...זה לא קהל יעד בכלל...מדברים על מחשב ביתי. אגב, כשהדפדפן שתעשה בVB יגיע ל1.9% מאוכלוסיית הגולשים....גם יעבדו לפי הדפדפן שלך אולי..בינתיים, אין לך מה לעשות. אני לא הולך להמשיך "להטיף" לך, כי אני רואה שאתה כמו ראש בקיר, תוקף במקום לגלות עניין אול להגיב בהקשר..... אגב, בן כמה אתה?..תמיד עניין אותי... |
|
![]() |
# 23 |
Whatever
|
חבר וותיק
|
למה פיתחתם מלחמה בגלל אפורה
![]() ולנושא:מוזר מאוד אבל עשיתי עכשיו בדיקה של קובץ ב-FF OPERA ו-IE ובכולם הpadding וגם ה-margin פעלו מצויין לא מבין את הבעיה שלך יש מבצ שתביא קישור למקור של הבעיה? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|