|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שאלה - MySQL] שימוש בID בטבלה דינאמית
שלום,
אז ככה יש לי טבלה שהמשתמש יכול לשחק איתה (להוסיף,להוריד ולשנות מידע) עכשיו בוא נניח שזה המעצב שהמשתמש יצר: טבלה שורה תוכן כל שהוא הID של התא שורה תוכן כל שהוא הID של התא עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה אם התא הראשון מוסר על ידי המשתמש הID של כל התאים העוקבים לו ישתנה בהתאם (יקטן באחד). השאלה שלי היא בעצם אם יש דרך יותר יעילה מלעבור עם לולאה ולשנות את הID של כל אחד התאים. תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני לא חושב שזה אפשרי...
וגם האידי לא נועד בשביל שזה יהיה אחד אחרי השני, זה אחד אחרי השני בגלל שככה הוא ייחודי לשורה שלו..ולא ההפך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אז אם המשתמש מוחק שורה ונוצר לי בID חור לדוגמה 2 -> 4 אני פשוט משאיר את זה כמו שזה?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
כן, ID אמור להיות יחודי, זה לא ממש מעניין P:.
אבל, בכל מקרה, סתם, אל תשתמש בזה, אבל אם אתה חייב שהכל יהיה עוקב, (וסתם בא לי לכתוב דרך P: ), אתה יכול לעשות ככה: נקרא ל-ID שהוא מחק $n. PHP קוד:
עריכה: מה? אין כאן תגי SQL? טוב, נעשה PHP.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה סתם עידכון מיותר למסד.
באמת שאין טעם לעשות את זה, פשוט שיהיו קצת חורים, אז מה. ותחשוב שאם אתה משנה ID של דברים אז אם לאנשים יהיה קישור לפי הID הזה אז זה יוביל אותם למקום לא טוב.
# 7 |
אחראי פורום
|
אני יודע, סתם, עלה לי רעיון איך לעשות את זה D:.
ID המטרה שלו להיות יחודית, שלא יחזור על עצמו, שלא יהיה מצב שיהיו התקלויות או משהו, זה לא משנה אם יש חור ב-ID, יש 1 ואז 3. מה זה משנה? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|