|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
מועתק מאופיר purple!
איך אף אחד לא שם לב\זכר?! העתקה כמעט מושלמת שלו! אני תכף יתן פה קישור לעיצוב הזה שלו
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() שום עיצוב שלי לא מועתק ו/או מושרה. Last edited by Tal.M; 19-08-07 at 14:02.. |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
בולשיט,
אני לא מוצא את העיצוב עכשיו כי הוא כבר ישן והלינק שלו לא טוב אבל אני עוד יחפש וגם כמה מהטיילים מועתקים מfirestyle. http://www.firestyle.net/images/pics/dots2.jpg זה העיצוב של הטיילים...
אסף לוי בעל חברת AGraphix ליצירת קשר: אייסיקיו:352547 מסנגר: ag-wd@hotmail.com אימייל: agraphixd@gmail.com Last edited by AGraphix; 19-08-07 at 14:09.. |
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא העתקתי שום דבר בעיצוב,שום עיצוב שלי לא מועתק,ואני אף פעם לא יעתיק ו/או יקח השראה מעיצוב אחר!,אז כדאי שתכניס את זה לראש שלך. עריכה:אני רואה את העריכה שלך,ויש לי שאלה אלייך, אתה מרכיב משקפיים או משהו!? Last edited by Tal.M; 19-08-07 at 14:12.. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
הרעיון של הטיילים אותו רעיון ניסיתה רק לשנות קצת
והחבילות (שמות מתחם,קידום אתרים...) זה הסגנון שלו גם! וזה ידוע שהוא היה משתמש כל הזמן בחבילות כאלה
# 26 |
חבר וותיק
|
קודם כל,זה שהוא משתמש בזה כל הזמן,לא אומר שלמעצבים אחרים אין רשות לעשות זאת גם,ולא,לא לקחתי השראה ממנו.בקיצור,נחזור לביקורות על העיצוב,תודה.
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר חדש
|
עיצוב יפה מאוד.
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק