|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
אקס מנהל
|
GMB היתרונות של עסק זה שאתה מגדיר טווח מסויים של רווחים שנתיים (או חודשיים, לא יודע בדיוק), ואם אתה לא עובר אותם אז אתה לא צריך לשלם מס, אתה עדיין חייב לדווח.
|
|
|
|
# 2 | |
|
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
# 3 |
|
חבר בקהילה
|
לפי החוק הוא צודק.
אני חייב לדווח. אני בן 16 וחצי. אני יכול לדווח בגיל הזה? סיפור אמיתי: חבר של אח שלי קיבל סוכמי כסף מגוגל מדי חודש. הוא לא שילם לשלטונות המס ובאו אליו אנשים מהמס ודרשו ממנו 100 אלף שקל קנס. אז תעשו לי טובה אין לי ראש לשמוע את הדברים האלו של לא לדווח מס ואני לא רוצה להכנס לזה. Last edited by kfirfer; 25-08-07 at 15:01.. |
|
|
|
# 4 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה כבר מה שאמרתי
רק מסכומים של 6 אלף + ועוד אני לא מבין בחוק .. תראו על מה אתם מדברים בכלל. שתרוויח 1500דולר בחודש {+6000ש'ח} תדווח להם על זה . כרגע זה לא מעניין אותם כמו שאחד מכאן אמר זה בשבילם משחק ילדים.. |
|
|
|
# 5 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
עוד הוחכה למה אנחנו לא צריכים לדווח למס הכנסה.
אנחנו [לקוחות גוגל אדס , אדוורד] היינו צריכים לחתום על חוזה & כל חודש לרשום להם חשבונית על הסכום שהרווחנו . למה גוגל לא עושים זאת? כי מה שאנחנו מקבלים אנחנו לא צריכים לדווח על זה למס הכנסה. |
|
|
|
# 6 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
נכון יש משהו בזה שהיינו צריכים לדווח על גוגל על מספר העוסק שלנו כי הם לא רוצים להיכנס ל TACKLEים עם רשויות המיסים, אבל זה הכנסה. HOD אתה יותר ברור. תודה.
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|