|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
לא תמיד מסתכלים על מתאים או לא...ולא חסר בעולם טיפשים שיכולים לקנות את זה במאות דולרים צריך מזל וכושר השכנוע...כמו כן...במקרה שלא תמצא טיפש כזה אז מה שהכי יתפוס פה זה העבר של הדומיין כמה כניסות וכאלה...ושוב פעם לא תמיד מסתכלים על מתאים או לא...יש הרבה מאוד אתרים לבכלל מה שאתר מתעסק ומה שכתוב לך בשורת ה URL אין שום קשר...
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אנשים לא מזלזלים ב info, פשוט אי אפשר למכור היום בשוק ביותר מהמחיר הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה יודע שבארצות ברית מוכרים מקבוקים ריקים עם מדבקה כאילו זה אויר קדוש מירושליים בעשרות או מאות דולרים ואנשים אוכלים את זה? באותה מידה אם לדעת לשכנע מספיק אנשים וליפול על בן אדם הנכון (בחו"ל זה לא בעיה גדולה פה בארץ אנשים אוהבים לחשוב יותר מידי) אפשר למכור כל דבר וסכומים שלא חשבת שאפשר למכור. עכשיו אם אתה נכון על איזה טמבל מתחיל להכניס אותו לסרט (סרט טוב אה?) אז בלי שום בעיה אתה מוכר את הדומיין הזה בעשרות דולרים לפחות...! כמו עוד מלא דומיינים פה בפורום שהוצאו למחירה ונמכרו במחיר שפל..שאם קצת חשיבה נכונה אפשר היה לעשות מהם כסף לא רע (ביחס למחיר שקנית אותו כן?) קיצר לא יודע איפה מצאת בהודעה שלי סתירה כי אני לא רואה שם שום סתירה וזום זילזול ואתה עם תגובה שלך אם כבר זה שזילזלת בדומיינים עם סיומת INFO. =========================== ופה לבחור שלמעלה שענה לי. סיבה היחידה היא שאני לא מתעסק בנושא הזה של מסחר במיוחד לא של דומיינים... ואתה כנראה לא בשוק הנכון מנסה למכור אותו...ואם הוסטס בישבילך זה השוק אז אתה חיי בבועה לך תחפש בחו"ל אתרים ופורומים למסחר של דומיינים הרבה מאוד דומיינים שפה נמכרים באמת במחירים שפל שם דומיינים דומיים נמכרים בהרבה יותר Last edited by Cream; 03-09-07 at 15:25.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כמו כן לדעתי שכחת לציין פרטים שצריך לציין לפי חוקי הפורום הזה כמו תעריך רכישה\תפוגה וספקית |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
Last Updated On:02-Sep-2007 15:05:06 UTC Expiration Date:02-Sep-2008 14:36:39 UTC |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|