ציטוט:
נכתב במקור על ידי syn
אתה יודע מי ישאר כאן אם מה שאתה מציע ייצא לפועל?
במשפחה שלי, רק אמא שלי יהודיה. נו אז מה?
אם לדבר מספרים,
הסבירות שעולה מחבר העמים יתגייס ליחידה קרבית בצה"ל הרבה יותר גבוה מאשר בחור שנולד כאן יתגייס לקרבי. אם צפית בטקס חלוקת הצל"שים שנערך בשבוע שעבר אתה תבין את זה.
כל אלה שמציעים לשנות את חוק השבות בגלל המקרה הזה, לא פחות גרועים מאותם הפרחחים שנתפסו. הם מנסים להגדיר מחדש את המושג "יהודי", יהודי הוא כל אחד שזורם בו דם יהודי - עובדה. אתה יודע מה, בוא נגרש גם את רון תורג'מן, החשוד העיקרי ברצח של צחי באשה. הסבירות שבחור ממוצא מרוקאי ידקור מישהו הרבה יותר גבוה מאשר אשכנזי עם סכין.
אין לי מה להוסיף.
ערב טוב.
|
לא דיברתי בתגובה שלי על המוצא כעיקרון אלא שהסיכוי בעצם שבן אדם ישנא את בני הלאום שלו קטן יותר מהסיכוי שבן אדם ישנא בני לאום אחר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי KilleR
אוקי, קפיר התגובה שלך ממש לא נכונה כי המדינה גם דמוקרטית, וכמו שכולם יודעים שיהודי ודמוקרטי לא הולכים טוב ביחד... (דרך אגב רק אימא שלי יהודיה במשפחה).
בכל זאת, יש גזר דין מוות בישראל על נאציזם אבל לדעתי זה רק מעל גיל 23(יכול ליהות שאני טועה).
אבל לדעתי צריך לעניש בגזר דין מוות את מפקד החבורה אבל יכול ליהות שאני טועה כי לא דיברתי איתו... אבל את האחרים לשחרר באזהרה שעם קורה משהו דומה לזה אז להגיד להם שהם יכנסו לכלא..
וד"א הם גם הזדיינו בבית קברות בפתח תקווה..
|
*כפיר
קודם כל העובדה שיש התנגשויות בין דמוקרטיה לקיום מדינה יהודית ידועה לכולם כמו שאמרת אבל לפי דעתי הזכות לבטחון של אזרחי המדינה היא אחת הזכויות החשובות ביותר ככה שאם יכול להיות מצב שאזרחים יפגעו כתוצאה מדבר כלשהו אפילו אם הוא מתנגש עם זכות אחרת של אדם אחר יש לדאוג לבטחון קודם.
בקשר לד"א שלך אין לי ממש מה לומר...
ובאמת לכל עולי חבר העמים כאן ובכלל לכל האנשים שעלו ארצה ואינם יהודים איזה סיבות כבר יש לעלייתכם ארצה פרט למניעים כלכליים וחברתיים?