|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
נתחיל בזה שכבר עלית על משהו אחד כזה (רעיון לפתיחת קהילת PSP) הרעיון הזה גרף לך משתמשים רבים, גם אני בהתחלה נכנסתי רק ל-PSP, מה שאני הייתי מחפש בפורומים:
-מערכת נוחה (מבחינתי הכי טוב סידור CSS) -פורומים בעלי אופי יחודי -קהילה של 14+ או קהילה עם קצת ידע ובגרות (בשביל להבין למה כנס ל-F*P) -מודים שונים וטובים -מקפחים ואנשי צוות פעילים, אשר יודעים לעשות את העבודה מהר ובמצקועית אם אני יחשוב על עוד משהו שאני הייתי מחפש אני יערוך או יוסיף. מקווה שעזרתי... אה עוד משהו, משתמשים לא אוהבים שמשנים עיצוב כל שבוע-שבועיים, באחריות...|קורץ| |
![]() |
![]() |
# 12 |
Winner
|
שלא יהיו בקהילה עברייני מקלדת. מתחיל ונגמר בזה.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
מערכת נוחה, עיצוב נוח ובלי עברייני מקלדת
![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אני מעדיף יותר פורומים ממוקדים-- כמו הוסט (נוגע בנושא אחד, זאת אומרת בכל הקשור לאכסונים דומיינים וזה).
אנשים מקצועיים ועיצוב חדש ומרענן, לא העיצוב החרוש |
![]() |
![]() |
# 15 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
כל מה שכתבתם קיים אצלי ועדיין, אני מחפש מה לשנות.
# 16 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אתה רוצה לשפר,
תכניס פורומים בכל נושא שאין לך...מחפש אנשים שאוהבים את האלופה תפתח פורום בנושא האלופה. אחרי שכבר תפתח אותם אתה צריך לשווק אותם ולהביא את האנשים שמתעניינים בזה לפורום שלך. או שזה מה שגורם לפורום באמת לגדול זה הנושא הייחודי אבל לך תמצא אותו עכשיו, אני בטוח שאם אנשים היו מגלים נושא שכשזה לא היו רושמים אותו בפורום שכולם יראו. --- להביא אנשים מבוגרים לפורום שלך לא תצליח, כי בשביל זה אתה צריך להוציא את הילדים כי מה לעשות לאנשים מבוגרים אין כוח להתווכח עם ילדים. הכומר. |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
תוסיף אלבום תמונות לפורום. חברי הפורום יעלו תמונות של עצמם ויהיה להם מין דף אישי עם כמה מילים על עצמם, משהו בסנגון של שין.
תמיד זה נחמד לראות את הפנים של ילדים שאתה גולש איתם בפורום.
# 18 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
damn, חשבתי בכיוון הזה, לדעתי אני אפתח קודם פורום לתמונות ונראה איך הוא ייתקדם.
# 19 |
חבר מתקדם
|
אני חושב שכדי שתשאל את הקהילה שלך במה הם מתעניינים וכו'....
# 20 |
חבר חדש
|
אעבירים את הזמן בפורום חחח...
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|