|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
המשךך
והינה שאילה אחרונה של כל מה שלמדנו ביחד:
PHP קוד:
עוד דבר שחשוב מאוד לזכור הוא שMYSQL בגירסאות השונות שלו (חוץ מהחדשה נידמה לי) מחייב התאמה בן אותיות קטנות וגדולות! מה שאומר שאם קראתם לטבלה מסויימת ABC לא תוכלו לציין בשאילתה: FROM AbC כי לאחר מיכן תקבלו שגיאה. (זה מתייחס לטבלאות ולא לעמודות! מעמודות הוא מתעלם!.) זהו! סימנו את המדריך הראשון, הבסיס של SQL . בהמשך יכתבו גם מדריכים להכנסת, עידכון, מחיקת וכו... נתונים/טבלאות ע"י SQL. תיהיה בטוחים שלא היום!(רק אם מישהו נחמד ישב ויכתוב ![]() בהצלחה ללומדים מקווה שתבינו משהו מהסבטוח(אין לי מושג אך כותבים) הזאת ![]() אין להעתיק את המדריך לשום פורום אחר ללא רשומת ממני! מדרך זה נכתב לפורום הוסטס ע"י ואני לא מסכים שהוא יופץ ללא רשומת ממני בשום פורום אחר! |
![]() |
![]() |
# 2 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
שחכתי להזכיר.
עוד דבר ששחכתי להזכיר זה שניתן לבצע פעולות מתמטיות במשפט SQL.
ואין לי כוח לכתוב על זה עכשיו. ושחכתי לכתוב שיש מספר פונקציות שאפשר לבצע ש4 השחיכות ביותר הן max- שולף את השורה המקסימלית איפה ש.. min- שולף את השורה המינימליט איפה ש.. count- מחשב את מספר השורות איפה ש... ו SUM- מחזיר את סכום השורות איפה ש... מבנה שאילתה: PHP קוד:
AS מציב את התוצאה בתוך משתנה שאתם רוצים ואתה יכולים ליקרוא לו כרצונכם. ואז כדאי לשלוף את הנתון אל הדף אתם כותבים את השם של הנתון החדש. ניתן להחליף את ה MAX בכל אחד מ ה4 האחרים(3 אחרים 4 כולל זה). ישנם עוד כל מיני פונקציות אפשריות. מי שמשתמש ב MYSQL יוכל לחפש פה: www.mysql.com קריאה מהנה, לא לשכוח זכויות! ![]()
דוא"ל: almog.zimel ב ג'מייל נקודה קום מסנג'ר: almog שטרודל freetopsite נקודה co נקודה il Last edited by somebody; 08-10-05 at 11:11.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
וואי אתם לא יודעים אך כואבת לי היד והתחלתי להיות אילג משורה לשורה יותר.. חחחח..
לקח לי כמעת שעה וחצי ברצף כתיבה אם לא יותר.. תהנו ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מדהיםםםםםםםםם!
כל הכבוד אלמוג ! תודה רבה ! |
![]() |
![]() |
# 5 |
מ.תיכנות